Newsroom

Newsroom

Blue Horizon – Σοκάρει νέο ηχητικό: Λάμβαναν οδηγίες για συγκάλυψη εγκλημάτων – «Δεν λέμε ποτέ τι βλέπουμε και τι ακούμε»

Στο σημείο αυτό, δεν μπορούμε παρά να θέσουμε το ερώτημα: Τι άλλο “δεν έχουν ακούσει” και “δεν έχουν δει”, εκτός από τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη;

ek bluehorizon

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» – Μετά το σοκ που έχει προκαλέσει ο διάλογος που είδε χθες (12/09) το φως της δημοσιότητας, μεταξύ του πλοιάρχου, του υπάρχου και του πληρώματος του Blue Horizon, νέα ηχητικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν την επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη…και όχι μόνο.

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας του Αντώνη Καρυώτη, δε σταματάει να συγκλονίζει και να προκαλεί οργή καθώς τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποδεικνύουν τόσο την εγκληματική απάθεια απέναντι σε έναν άνθρωπο που έριξαν στη θάλασσα και τον άφησαν να πνιγεί, αλλά και το γεγονός ότι τα κίνητρα δραστών ήταν υποκινούμενα από ρατσιστικές αντιλήψεις.

Διαβάστε περισσότερα: Ρατσιστικά κίνητρα φανερώνει (και) το ηχητικό ντοκουμέντο – «Νόμιζα ότι ήταν μαύρος, Πακιστανός και δεν είχε εισιτήριο»

Μάλιστα δε στάθηκαν μόνο εκεί, καθώς όπως δείχνουν τα νέα δεδομένα προσπάθησαν να συγκαλύψουν στη συνέχεια το έγκλημα, ενώ τα εν λόγω ντοκουμέντα φέρεται να αφήνουν «αιχμές» και για άλλα εγκλήματα που ενδέχεται να έχουν συγκαλυφθεί.

Ειδικότερα, αίσθηση προκαλεί το ότι η «οδηγία» που φέρεται να δίνεται σε μέλη του πληρώματος μοιάζει να αποτελεί κάποιου είδους γενικό κανόνα συμπεριφοράς εντός του πλοίου: «Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε».

Σε νέους διαλόγους που έπαιξε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ακούγονται μέλη του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν) να μιλούν προς τα υπόλοιπα μέλη.

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα.

«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Στο σημείο αυτό, δεν μπορούμε παρά να θέσουμε το ερώτημα: Τι άλλο “δεν έχουν ακούσει” και “δεν έχουν δει”, εκτός από τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη;

Δείτε το βίντεο: