Newsroom

Newsroom

Blue Horizon: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία του 36χρονου – Πνιγμός η αιτία θανάτου

Η νεκροψία – νεκροτομή του 36χρονου που ξεκίνησε γύρω στις 13:30 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο – Έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

blue horizon

Την αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή, κάνοντας λόγο για «πνιγμό εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής».

Ο 36χρονος Αντώνης, βιοπαλαιστής, με νοητική στέρηση και άνθρωπος του μεροκάματου, έπεσε θύμα των μελών του πληρώματος του Blue Horizon, που χθες το βράδυ -με αδιανόητη απάθεια- τον πέταξαν στη θάλασσα και τον άφησαν να πνιγεί.

Η νεκροψία – νεκροτομή του 36χρονου που ξεκίνησε γύρω στις 13:30 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά από τους ιατροδικαστές Σωτήρη Μπογιόκα και Σωκράτη Τσαντίρη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στη σορό του 36χρονου, υπήρχαν αρκετά ευρήματα που εξετάστηκαν δίνοντας μια αρκετά καλή εικόνα στους επιστήμονες. Ειδικοτερα: οι ειδικοί διαπίστωσαν πως ο νεαρός έχασε ζωή του από πνιγμό, καθώς όπως είπαν και οι φιλοι του δεν ηξερε κολύμπι, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο σημείο όχι μόνο του νερού αλλά και τις περιδίνησης από τις προπέλες του πλοίου. Επιπροσθέτως όπως διαπίστωσαν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν πλήρως το σκηνικό του θανάτου.

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

ακαιντιν

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Τούρκος αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία…

Οργή στο συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού: Επεισόδια κοντά στο γήπεδο (video)

pao 2

Οργή στο συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού: Επεισόδια κοντά στο γήπεδο (video)

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο του Άρεως και ακολούθησε πορεία προς το «Απόστολος…