Bίντεο – ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στο τζιπ του Μαυρίκου -Σήμερα η αυτοψία στο Ι.Χ. στην Αττική Οδό

Τα αναπάντητα ερωτήματα του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου προσπαθούν να απαντήσουν Αρχές και πραγματογνώμονες. Βασικό ερώτημα της έρευνας παραμένει το πώς προκλήθηκε η αιφνίδια και ταχεία ανάφλεξη στο πολυτελές μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο εκδότης

575cf8111dc52468568b456a

Σε λίγη ώρα, στο σημείο της τραγωδίας στην Αττική Οδό, οι δύο πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια του εκλιπόντα, θα ερευνήσουν «σπιθαμή προς σπιθαμή» την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια που στοίχισαν τη ζωή του εκδότη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι πώς ένα αυτοκίνητο έχει μία έκταση και μία εξάπλωση φωτιάς όπως αυτή φαίνεται στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί. Πρέπει να ελεγχθούν η καύσιμη ύλη, ο χρόνος καύσης, πώς εξελίχθηκε το περιστατικό για να οδηγηθούμε στο τελικό συμπέρασμα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο ένας εκ των δύο τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Μαυρίκου, Γιώργος Ραυτογιάννης μιλώντας στο mega.

«Η πυρκαγιά στο οδόστρωμα δείχνει σίγουρα διαρροή βενζίνης. Το ζητούμενο είναι εάν η διαρροή βενζίνης έγινε μετά τη φωτιά, σαν συνέπεια της πυρκαγιάς ή είχε προηγηθεί της πυρκαγιάς και ήταν η αιτία για να έχουμε πυρκαγιά» επισημαίνει ο έτερος πραγματογνώμονας Νίκος Διαμαντής.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Και ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο alpha παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο τζιπ που οδηγούσε ο Π. Μαυρίκος.

Στις εικόνες, διακρίνονται, οι φλόγες που έχουν «τυλίξει» την καμπίνα των επιβατών και στη συνέχεια η φωτιά επεκτείνεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος.


Στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας οι ειδικοί εργάζονται πυρετωδώς για να δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής , οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, πρόκειται ελέγξουν εάν ο 42χρονος εκδότης είχε δεχθεί ύποπτα τηλεφωνήματα αλλά και εάν επιχείρησε να πραγματοποιήσει κλήσεις κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θα κάνουν «σάρωση» των τηλεφωνικών συνομιλιών του Μαυρίκου ώστε να προκύψουν με ακρίβεια οι κινήσεις του πριν από το τραγικό συμβάν στην Αττική Οδό.

Το κινητό του άτυχου εκδότη θα έχει ενεργοποιήσει συγκεκριμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες θα δείξουν το γεωγραφικό στίγμα του και οι αστυνομικοί θα γνωρίζουν πού είχε κινηθεί.

Φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις καθώς και η πραγματογνωμοσύνη στα μηχανικά μέρη του οχήματος.

Σαντορίνη: Τρομάζει το βίντεο που δείχνει σε 3D την ακολουθία του σεισμού τις τελευταίες 12 μέρες

Καταγραφή 6

Σαντορίνη: Τρομάζει το βίντεο που δείχνει σε 3D την ακολουθία του σεισμού τις τελευταίες 12 μέρες

Έναν προς έναν αποτυπώνει το βίντεο τους σεισμούς που έγιναν στη Σαντορίνη

Eurovision 2025: Οι Eurofans απαντούν στην Τουρκία για την «Αστερομάτα» – «Είστε αστείοι και θρασείς» (video)

6450031

Eurovision 2025: Οι Eurofans απαντούν στην Τουρκία για την «Αστερομάτα» – «Είστε αστείοι και θρασείς» (video)

«Η Ουκρανία κέρδισε με ένα τραγούδι με σκληρότερους πολιτικούς στίχους, αλλά κανείς από την Τουρκία…

Κόντρα Κασσελάκη – Μικρούτσικου στο πρωινό του MEGA: «Δεν είναι ευγενικό να μην μπορώ να πω κάτι»

profile player 960x540 3

Κόντρα Κασσελάκη – Μικρούτσικου στο πρωινό του MEGA: «Δεν είναι ευγενικό να μην μπορώ να πω κάτι»

Μια ερώτηση για τον Φειδία ήταν αυτή που οδήγησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο…

Έκτακτη ανακοίνωση για τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Αμοργό: Τα 3 βασικά σενάρια που «βλέπει» το ΕΚΠΑ

seismoi 1

Έκτακτη ανακοίνωση για τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Αμοργό: Τα 3 βασικά σενάρια που «βλέπει» το ΕΚΠΑ

Πολύ πιθανό τα κατολισθητικά φαινόμενα να είναι πιο έντονα τις επόμενες ώρες. Πάνω από 7.700…

Τροχαίο Καισαριανή: Παραβίασε το κόκκινο ο οδηγός της μηχανής – Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

kaisarianh

Τροχαίο Καισαριανή: Παραβίασε το κόκκινο ο οδηγός της μηχανής – Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 1:45, τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/02), στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως…