Newsroom

Newsroom

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι στη Χάγη

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρη η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους στο κέντρο της Χάγης σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 15:30 τοπική ώρα.

5aedf54b1dc524bb2f8b4714 1

Άμεση ήταν η αντίδραση της ολλανδικής αστυνομίας η οποία

πυροβόλησε στα πόδια τον ύποπτο, ο οποίος είναι γνωστός «για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά», κατευνάζοντας τους φόβους ότι ενδεχομένως επρόκειτο για μια εξτρεμιστική επίθεση. 

Ο ύποπτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η αστυνομία επισήμανε ότι σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο ούτε ότι εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με αναρτήσεις από αυτόπτες μάρτυρες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος). 

Όπως περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, τον οποίο επικαλέστηκε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο δράστης εισήλθε σε μια καφετέρια και επιτέθηκε στο πρώτο θύμα προτού βγει έξω και τραυματίσει άλλους δύο ανθρώπους.

Και τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το βίντεο με την επιχείρηση των αστυνομικών



Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…