Newsroom

Newsroom

Βγαίνουν «μαχαίρια» στο ΚΙΝΑΛ: Ανάρτηση Κατρίνη με… σιωπηρό αποδέκτη τον Λοβέρδο

Η ανυπακοή Λοβέρδου στη γραμμή του ΚΙΝΑΛ για τον Ποινικό Κώδικα και η σπουδή του να ταχθεί στη γραμμή της ΝΔ, προκαλεί αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ, έναν μήνα πριν τις εσωκομματικές εκλογές

4760295

Για αποδυνάμωση της συνοχής και της ενότητας της παράταξης κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με την ψήφιση των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κατρίνης τονίζει ότι «οι προσωπικές επιλογές είναι θεμιτές στην πορεία εκλογής νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Οχι όμως όταν αποδυναμώνουν την ενότητα και τη συνοχη της παράταξης».

Η ανάρτησή του, αν και δεν κατονομάζει συγκεκριμένα κάποιον από τους υποψηφίους, φωτογραφίζει εμμέσως πλην σαφώς τον Ανδρέα Λοβέρδο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι υπερψηφίζει τις αλλαγές, ενώ η επίσημη θέση του ΚΙΝΑΛ, όπως εκφράστηκε και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Κώστα Σκανδαλίδη είναι το «παρών».Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι υπερψηφίζει τις αλλαγές, ενώ η επίσημη θέση του ΚΙΝΑΛ, όπως εκφράστηκε και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Κώστα Σκανδαλίδη είναι το «παρών».

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…