Μπέος: Αδίκησα τον εαυτό μου με τη δήλωση για Κασσελάκη – Το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιo

Τι σχολίασε για τα όσα είχε πει για τον Κασσελάκη - Στην ερώτηση αν θα ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος είπε: «Το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο».

photo 2023 10 08 22 53 40

Στην χυδαία ομοφοβική επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή T-live με Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Βόλου είχε προχωρήσει σε αδιανόητο ομοφοβικό παραλήρημα σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων «Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού….δες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;»

Διαβάστε περισσότερα: Μπέος: Ανέβασε στο Facebook ολόκληρη την άθλια δήλωση εναντίον του Κασσελάκη (video)

Οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο, θύελλα αντιδράσεων.

Σήμερα (03/11) ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε στην εκπομπή τα όσα είπε για τον Κασσελάκη αμέσως μετά την εκλογή του ως δήμαρχος: «Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαπτεί ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα».

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Τι απάντησε στη χυδαία δήλωση Μπέου – Πρώτη αντίδραση για τα αποτελέσματα των εκλογών (video)

Στην ερώτηση αν θα ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος…ο δήμαρχος Βόλου είπε: «Το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο. Δεν έχω καμιά βλέψη και δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν μπορώ να πάω στην Βουλή δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω με δικό μου κόμμα».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…