Βαρύ κλίμα για Σκέρτσο: Πυρ ομαδόν από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης

Καθόλου τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται πλέον το γεγονός των απανωτών  αρνητικών δημοσιευμάτων από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που σχετίζονται με τον (νέο) υπουργό Επικράτειας. Μετά την αρνητική κριτική από τον Γ.Παπαχρήστο στα “Νέα” στον Άκη Σκέρτσο, ήρθε και η σειρά του Ομίλου Κουρτάκη στο site powergame.gr να ρίξει τα «βέλη» του.

NewsRoom 28/09/2021 | 23:38

Συγκεκριμένα, στη στήλη Big Mouth του Power Game γίνεται λόγος για “αρνητικά σχόλια” που προσέλκυσε ο Άκης Σκέρτσος, “με το που άρχισε να κάνει πολιτική σε δημόσια θέα”, ενώ επισημαίνεται ότι “εκτός από αντιδημοφιλής στις δημοσκοπήσεις, είναι και ο πλέον αντιδημοφιλής στο εσωτερικό τόσο της κυβέρνησης, όσο και της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας”.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

“Καθόλου τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός των απανωτών δημοσιευμάτων που σχετίζονται με τον (νέο) υπουργό Επικράτειας Άκη Σκέρτσο. Απεναντίας ολοένα και περισσότεροι επισημαίνουν πλέον το γεγονός ότι ο επονομαζόμενος και ως «mister κουτάκιας», με το που άρχισε να κάνει πολιτική σε δημόσια θέα, προσέλκυσε μόνο αρνητικά σχόλια.

Το κακό μάλιστα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σκέρτσος δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν φταίνε μόνο οι δημοσιογράφοι (και δη οι σύντροφοι του) για όσα γράφουν, αλλά και ο ίδιος που διακρίνεται (όπως μαθαίνω) για την αλαζονεία του.

Τελικά τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι όσα από τα κυβερνητικά στελέχη έχουν προταθεί από τη V+Ο συγκεντρώνουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με κυρίαρχο αυτό της αλαζονείας και της πολιτικής αμετροέπειας. Πάντως μιας και μιλάμε για τον Σκέρτσο, οφείλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή εκτός από αντιδημοφιλής στις δημοσκοπήσεις (δείτε τη σημερινή της GPO), είναι και ο πλέον αντιδημοφιλής στο εσωτερικό τόσο της κυβέρνησης, όσο και της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας”.