Μπαρτζώκας: «Περήφανοι που είμαστε εδώ. Είναι τιμή μας»

Περήφανος για την ομάδα του και την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

μπαρτζωκας

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του Final 4 της Euroleague που γίνεται στο Κάουνας, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως δεν υπάρχει αποτυχία για τις ομάδες που βρέθηκαν στην λιθουανική πόλη και διεκδίκησαν το τρόπαιο.

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον αυριανό τελικό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Και είναι τιμή μας. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος όλης της χρονιάς για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ειδικά φέτος που η Ευρωλίγκα είναι η πιο δύσκολη απ’ όλες. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία αποτυχία για καμία από τις 4 ομάδες που είναι εδώ. Αλλά αν έχεις κάνει ένα ακόμα βήμα είναι σημαντικό. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα μας και τον κόσμο μας. Η Ρεάλ είναι φανταστικός αντίπαλος με μεγάλες δυνατότητες και θα κάνουμε ότι μπορούμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Δε χρειάζεται καμπανάκι για να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Ρεάλ παρά τα προβλήματα και τις απουσίες είναι στον τελικό. Αυτό τα λέει όλα. Το έδειξαν χθες και το έδειξαν και στη σειρά με την Παρτιζάν. Ξέρουμε τι ομάδα είναι. Με δυνατότητες, ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να περάσουμε μέσα από μια δύσκολη κατάσταση. Πιστοί στις αρχές μας. Και να ανταγωνιστούμε για κάθε φάση, ελέγχοντας τα συναισθήματά μας. Είναι πολύ σημαντικό. Κάποιος μου είπε χθες από την κερκίδα. Ευτυχώς ξύπνησα στο ημίχρονο και κερδίσαμε»,δήλωσε με χιούμορ ο 57χρονος τεχνικός

Τέλος, για τα καλά λόγια που λέγονται για τη δουλειά του, σχολίασε: «Είναι τιμητικά αυτά που λέγονται, αλλά έχουν δόση υπερβολής. Στη χώρα μας λέγονται όλα σε υπερθετικό βαθμό. Και τα καλά και τα κακά. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ δεν έχει καμία σχέση. Στο μπάσκετ επικρατεί η ταχύτητα στην απόφαση και στην εκτέλεση. Και αυτό γίνεται κάθε μέρα πιο δύσκολο. Και χρειάζεσαι τύχη για να πετύχεις. Αλλά και τα κατάλληλα πρόσωπα. Εμείς ήμασταν τυχεροί. Εδώ και 3,5 χρόνια σιγά-σιγά προσθέταμε κομμάτια για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλαμε. Δεν είχε συμβόλαιο ο Σλούκας όταν τον πήραμε. Κάτι ανάλογο έγινε με Παπανικολάου και Φαλ, πήραμε ξένους όπως ο Ουόκαπ. Ο τρόπος που παίζουν οι παίκτες μας είναι αλτρουιστικός και άπαντες έχουν αποδεχθεί τον ρόλο τους. Είμαι κι εγώ φαν του ποδοσφαίρου και θυμάμαι ομάδες που έπαιξαν καταπληκτικά και δεν κέρδισαν τίποτα».

Όλοι θέλουν να βρεθούν στο Κάουνας

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, καθώς ψάχνουν τρόπο να βρεθούν στον αυριανό τελικό και στις εξέδρες του «Zalgirio Arena». Από την Ελλάδα ξεκινάνε περίπου 4-5 πτήσεις τσάρτερ με προορισμό το Κάουνας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει τρομερή προσπάθεια να βρει επιπλέον εισιτήρια ώστε να ικανοποιήσει και τα νέα αιτήματα των οπαδών της.

Φυσικά αρκετοί κινήθηκαν μόνοι τους μέσα από τις σχετικές με ανταλλαγή εισιτηρίων πλατφόρμες προκειμένου να βρουν «μαγικό» χαρτάκι για τον τελικό με τη Ρεάλ. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 7.500 – 8.000 οπαδών στον αυριανό τελικό

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του