Newsroom

Newsroom

Βαριές καταγγελίες Πολάκη για Γεωργιάδη: "Σε πόσα από τα μαύρα χρήματα της υγείας έχεις συμμετοχή;"

Πρωτοφανείς διαστάσεις έλαβε η διαμάχη που ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και τον αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

585289f21dc524dd528b458d

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «κότα λυράτη». Ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ καταγγέλλοντάς τον για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ και κάνοντας λόγο για «μαύρα ταμεία» στην Υγεία.

«Διέλυσες την πρωτοβάθμια υγεία όταν έδιωξες 2.000 γιατρούς. Για τα 30 εκατ. ευρώ χρέη που δημιούργησες στα νοσοκομεία τι λες; Έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο σ’ εμάς γιατί ψηφίσαμε έναν νόμο για τις φυλακές που έχουν ψηφίσει όλα τα πολυτισμένα κράτη. Δεν ακούμπησες μια τρίχα από το σύστημα που γεννούσε τη διαφθορά και τις υπερτιμολογήσεις στην Υγεία. Σε πόσα από τα μαύρα χρήματα της υγείας έχεις συμμετοχή; Όταν έκανες όλα αυτά είδες κανέναν να έρθει να χτίσει την πόρτα σου; Όχι. Γιατί είσαστε μαζί, είσαστε παρέα, μοιράζατε ρουσφετάκια. Εμείς τους τα κόψαμε, γι’ αυτό μας επιτίθενται. Κοιμάσαι εσύ το βράδυ γι’ αυτά που έκανες;», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης συμπλήρωσε δε: «Τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι εσύ και η γυναίκα σου, για το ποιους να διορίσουμε σε βαστάνε ακόμη». Αυτή του η κουβέντα προκάλεσε την οργή του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος απαντώντας χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι και υποκείμενο»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…