Newsroom

Newsroom

Μπάρμπα: «Έκλαψα πριν έρθω στην εκπομπή» – Τι συνέβη και την στεναχώρησε (video)

«Δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη», σχολίασε για το συμβάν η Βάνα Μπάρμπα

μπαρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του OPEN και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, αλλά και το ενδιαφέρον για το κοινωνικό της έργο και τις δράσεις της.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για ένα περιστατικό που το έμαθε λίγο πριν πάει στην εκπομπή και την αναστάτωσε.

Τι είπε για την κοινωνική της δράση

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και το σωματείο «Δύναμη Ζωής», στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα για τη δράση της.

Το περιστατικό που τη στεναχώρησε

Για το συμβάν που την αναστάτωσε, ανέφερε ότι «σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό –και από κάποιο λάθος προφανώς, γιατί ο άνθρωπος που είναι στην Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός.

Σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων. Δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.