Μπάχαλο στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου – Τα έκαναν… γυαλιά – καρφιά στον αγώνα Διαγόρας Παναχαϊκή (video)

Με το καλημέρα τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πήγαν περίπατο...

διαγορασ

Θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου μετά τη νίκη της Παναχαϊκής, επί του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου για τη Super League 2

Όλα ξακίνησαν μετά τη λήξη του ματς, όπου  ακολούθησαν επεισόδια επιθέσεων και οπαδικής βίας με πρωταγωνιστές κυρίως τους οπαδούς του Διαγόρα.

Παράλληλα, η Παναχαϊκή προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι γνωστοποίησαν μέσω των social media πως οι παίκτες της ομάδας εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, ενώ επίσης επισήμαναν πως ο αρμόδιος της ΔΕΑΒ αρνείτο να καλέσει εισαγγελέα.

 

Μάλιστα η  πτήση της αποστολής της Παναχαϊκής παραλίγο να χαθεί, καθώς δεν ήταν δυνατό η αποστολή να μεταβεί στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση με προορισμό την Αθήνα. Μέχρι που λύθηκε το θέμα.

 

IMG 2958

IMG 2959

Καταγγελία της Παναχαϊκής

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!».

Π.Α.Ε. Διαγόρας: «Η αστυνομία είναι σε χειμερία νάρκη!»

 

Η Π.Α.Ε. Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν  στο γήπεδο  και απαντάει στην Παναχαϊκή. ”Προς αποκατάσταση της αλήθειας: Η Π.Α.Ε. Διαγόρας με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν, κατα την διάρκεια αλλά κυρίως μετα το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση! ”Σήμερα στο νησί μας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Αστυνομία που είναι σε χειμερία νάρκη. Ήρθαν στο νησί 30 οπαδοί της Παναχαϊκής σε άψογη συνεργασία με την διοίκηση τους από το πρωί και οι φρουροί των συνόρων μας δεν πήραν χαμπάρι τίποτα! Το ότι οι Κροάτες διέσχισαν όλη την Ελλάδα και δολοφόνησαν το Μιχάλη από ξηράς δεν το πήραν χαμπάρι αλλά και η απόβαση με το αεροπλάνο δεν εγινε αντιληπτή; Και ενώ τους ενημερώσαμε στις 13:10 ότι 50 άτομα οπαδοί της Παναχαϊκής είναι σε ένα καφέ κοντά στο γήπεδο, αδιαφόρησαν προκλητικά με συνέπεια με πορεία έφτασαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του Διαγόρα και με ρόπαλα και λοστούς έδειραν και τραυμάτισαν 14χρονα και 15χρονα παιδάκια

Στη συνέχεια χωρίς εισιτήρια αφού ποτέ δε τους πουλήσαμε εισιτήρια κ μονο με τις 12 προσκλήσεις, η αστυνομία τους έβαλε στο γήπεδο στην θύρα 3 όπου δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια και ζημιές στο γήπεδο! Μετά τη λήξη του αγώνα σπάσανε τα καθίσματα που είχαν απομείνει και τα πέταγαν στους διερχόμενους πολίτες του νησιού! Τώρα που έχει μαζευτεί όλο το νησί έξω από το γήπεδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδίδει ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!
ΥΓ 1 Τα παιδιά τα καλά που συνόδευαν τον μεγαλοπαράγοντα γιατί τα έφεραν;; 2.Πως θα γύρναγαν πίσω τα 30 καλόπαιδα που ήρθαν ;; Μήπως μαζί με την ομάδα τους;;
ΥΓ 3. Με τις 12 προσκλήσεις πόσοι τελικά εισήλθαν στο γήπεδο τραμπουκϊζοντας κ τους αστυνομικούς;
ΥΓ 4.Αυτή την στιγμή οι 30 οπαδοί της Παναχαϊκής κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.
Κύριοι της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφήστε τις ανακοινώσεις και μην μας προκαλείτε…Ας επιληφθεί η ΔΕΑΒ και η πολιτεία επιτέλους που απαγόρευσαν τη μετακίνηση των φιλοξενουμένων αλλά δε την επόπτευσαν…”

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…