Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο νεκρός οδηγός του φορτηγού που έσπειρε θάνατο στο Βερολίνο

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τις Αρχές η φωτογραφία του Πολωνού οδηγού του φορτηγού με το οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση στο Βερολίνο.

58596f9b1dc524644f8b4b14

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 37χρονο Λούκας Όρμπαν ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, ο άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες όπλου μικρού διαμετρήματος. Βέβαια δεν ξεκαθάρισε αν είναι από το όπλο του καταζητούμενου συνοδηγού ή από πυρά των Γερμανών αστυνομικών. Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη με τον δολοφόνο του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Focus, οι γερμανικές αρχές γνωρίζουν ότι ο 37χρονος Πολωνός είναι ο νόμιμος οδηγός του οχήματος που πιθανότατα έπεσε θύμα του δράστη.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, που κατείχε το φορτηγό, Άριελ Ζουράφσκι, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Polish TV και εξήγησε ότι ο 37χρονος οδηγός και συγγενής του, «μαχαιρώθηκε θανάσιμα και πυροβολήθηκε». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως τα τραύματα από μαχαίρι ήταν εμφανή σε φωτογραφίες που του δόθηκαν, συνεχίζοντας πως «η φωτογραφία έδειχνε το πρόσωπο του εξαδέλφου μου και ήταν σαφές πως είχε δώσει μάχη. Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και αιματοβαμμένο».

Ο Ζουράφσκι είπε πως η τελευταία επικοινωνία που είχε το θύμα με τη σύζυγό του ήταν στις 15.00 (τοπική ώρα) πολλές ώρες πριν την επίθεση. 


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…