Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Μόλις ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη τη μαχαίρωσε και της άρπαξε το κινητό και την τσάντα, αμέσως κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια με σκοπό να πουλήσει το κινητό της για λίγα χρήματα ώστε να πάρει την δόση του.

5a02d3011dc524715a8b4602

Όπως ομολόγησε και ο ίδιος,  μπήκε σε ένα κατάστημα και η κάμερα κλειστού κυκλώματος τον κατέγραψε την στιγμή της πώλησης.

Ωστόσο, το μοιραίο λάθος που έκανε το οποίο και οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του, ήταν ότι μόλις το έκλεψε δεν το απενεργοποίησε και έτσι το σήμα του εξέπεμψε λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο που το πούλησε τελικά. Επίσης, άφησε το DNA του καθώς έκανε τσιγάρο περιμένοντας να εμφανιστεί το θύμα του, ενώ στη συνέχεια παλεύοντας με την άτυχη εφοριακό το γενετικό υλικό του έμεινε στα νύχια της.


Κλιμάκια αστυνομικών μετέβησαν στην οδό Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας και έπειτα από έρευνα εντόπισαν το κατάστημα στο οποίο ο 52χρονος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της Δώρας Ζέμπερη.

Αφού έλεγξαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου.

Όσοι γνωρίζουν τον 58χρονο δράστη, υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πολλά πάρε – δώσε με την αστυνομία. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος που ζει μέσα στην παρανομία και ο οποίος έχει κάνει φυλακή  για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά. 

Ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί  στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή.  


Η σύλληψή του

Το σημείο της σύλληψης του δολοφόνου της Δώρας έγινε στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, όπου απέχει μόλις 300 μέτρα από από το σπίτι της άτυχης Δώρας.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1, ο δολοφόνος την σκότωσε για 25 ευρώ! Μέσα στην τσάντα της είχει 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια.

Δείτε καρέ- καρέ τη στιγμή της σύλληψης


Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…