Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο απαγωγέας των δύο ανηλίκων στην Κύπρο

Ο 35χρονος δράστης, Γιώργος Νικολάου, από τη Λευκωσία, ο οποίος τελευταία διέμενε στη Λάρνακα, είναι ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών.

5bab511d1dc524231f8b4567

Είναι προγραμματιστής ιστοσελίδων στο επάγγελμα και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν ούτε τις αρχές, ούτε τους γείτονές του. 

Ο απαγωγέας φέρεται να έμενε μόνος στο διαμέρισμα, τον επισκεπτόταν όμως συχνά η μητέρα του και ο αδελφός του. Μόνιμη συντροφιά του δύο σκύλοι τους οποίους έβγαζε τα πρωινά για βόλτα. Εργαζόταν ως δημιουργός ιστοσελίδων και για τον λόγο αυτό παραλήφθηκαν οι υπολογιστές του για έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί η δραστηριότητα του στο διαδίκτυο.  

 Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα

υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας

στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας και αποφάσισαν την οχταήμερη κράτηση του 35χρονου.  


Ο ίδιος στη χθεσινή του ομολογία υποστήριξε πως σκοπός του ήταν να ζητήσει λύτρα. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

Οι ενδείξεις, που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι ανακριτές αποκλείουν το σενάριο ο δράστης να ενήργησε με σκοπό τα λύτρα, καθώς δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους γονείς από τη στιγμή της απαγωγής, έως και οκτώ ώρες μετά που εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο εμπλοκής και δεύτερου προσώπου στην υπόθεση.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…