Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η γυναίκα που διέκοψε την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή – Η ατάκα του Πρωθυπουργού (φωτο)

Ένα περιστατικό εκτός…προγράμματος διαδραματίστηκε την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μιλούσε επί του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου.…

2389491

Ένα περιστατικό εκτός…προγράμματος διαδραματίστηκε την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μιλούσε επί του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου.

Απευθυνόμενος στο Σώμα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για το δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να σηκωθεί όρθια από την θέση της στα θεωρεία και να φωνάξει: “Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα”, υψώνοντας μάλιστα μία μπλούζα λευκή, στην οποία ήταν γραμμένο δια χειρός το σύνθημα «ξεφτιλίσατε τη δημοκρατία».

Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς, ενώ ο Πρωθυπουργός είπε: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα, και αυτά».

Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε: “Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε τον λόγο”.

cpd

cpd

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…