Newsroom

Newsroom

Αυτά είναι τα τρια σενάρια για τα κίνητρα της δολοφονίας της Τζωρτζίνας – Τι λέει διδάκτωρ Εγκληματολογίας

Ο διδάκτωρ Εγκληματολογίας περιέγραψε τα τρία πιθανά κίνητρα για την εγκληματική πράξη.

a 508 1 1 1

Τρία διαφορετικά σενάρια που αφορούν τα κίνητρα για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας ανέπτυξηε ο Πάνος Παπαϊωάννου, διδάκτωρ Εγκληματολογίας.

Ο επιστήμονας σημείωσε αρχικά, ότι πίσω από την δολοφονία του παιδιού κρύβεται ένα καλό σχέδιο ωστόσο όπως υποστηρίζει υπάρχει ένα εγγενές λάθος που έκανε η φερόμενη δράστρια.

«Όσον αφορά στον τρόπο τέλεσης, το modus operandi, βλέπουμε έναν μεγάλο βαθμό προσχεδιασμού. Δηλαδή έχω προμηθευτεί το δηλητήριο, το έχω κουβαλήσει μέσα στο νοσοκομείο κρυφά από όλους τους άλλους, έχω φροντίσει να είμαι μόνος μου. Όμως υπάρχει ένα εγγενές λάθος στο modus operandi, το οποίο αποκαλύπτει τον ναρκισσισμό του δράστη, ότι «αφού ξέρω ότι εάν γίνουν σωστές τοξικολογικές εξετάσεις θα βρεθεί η ουσία, γιατί το κάνω;». Στο ερώτημα λοιπόν “γιατί το έκανε” μπαίνουμε σε χωράφια καθαρά ψυχολογικής δομής της προσωπικότητας που πρέπει να ξέρουμε και το ιστορικό».

Ο διδάκτωρ Εγκληματολογίας μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε τα τρία πιθανά κίνητρα για την εγκληματική πράξη.

«Πρόκειται είτε για μία περίπτωση που θέλω να δημιουργήσω τον οίκτο γύρω από το πρόσωπό μου, κάτι για το οποίο έχει αφήσει η ίδια ίχνη με τις συνεντεύξεις της, μία φορά γιατί έλεγε ότι είχε καρκίνο, δεύτερη φορά γιατί είχε χτυπήσει το κεφάλι της στο γήπεδο, αν όλα αυτά είναι διασταυρωμένα.

Ένα δεύτερο διαφορετικό κίνητρο είναι ότι “εγώ θέλω να εκδικηθώ τον άντρα μου που με παράτησε, δεν υπολογίζω ότι μπορεί να με ανακαλύψουν γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προκαλέσω κακό και να τρομάξω τον άλλον, γιατί ούτε ο σύζυγός της ήξερε, έτσι όπως φαίνεται μέχρι τώρα ότι έκανε η ίδια ανθρωποκτονία.

Επίσης υπάρχει και τρίτο ίσως κίνητρο. Επειδή το παιδί αυτό ήταν το πιο μεγάλο σε ηλικία και είχε δει πράγματα και μπορούσε να μιλήσει και οι γιατροί είχαν πει ότι θα γινόταν καλά. Εκεί έχουμε τον μεγαλύτερο βαθμό δόλου ότι το έκανα για να μην μπορέσει ποτέ το παιδί να μιλήσει».

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…