Newsroom

Newsroom

Αθώος ο Σπανουδάκης για την Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών

Αθωώθηκε τελικά με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης, για χρέη προς το…

Αθωώθηκε τελικά με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης, για χρέη προς το δημόσιο ύψους 375.000 από την περίοδο που ο κ. Σπανουδάκης ήταν διευθύνων σύμβουλος στην Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο κ. Σπανουδάκης δεν έχει καμία ευθύνη για την οφειλή, καθώς με έγγραφα στοιχεία και παραστατικά αποδείχθηκε στο ακροατήριο ότι είχε αποχωρήσει από την εταιρεία όταν δημιουργήθηκαν οι επίμαχες οφειλές.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την έκδοση της αθωωτικής απόφασης ο δικηγόρος του Γ. Σπανουδάκη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρει: «Μετά από ενδελεχή έρευνα της υποθέσεως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, υιοθετώντας την πρόταση της Εισαγγελέως, αθώωσε ομοφώνως τον κ. Ιωάννη Σπανουδάκη γιατί έκρινε ότι δεν είχε καμία ευθύνη για τα χρέη προς το Δημόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικών, γιατί από 6-12-2008 είχε αποχωρήσει από αυτήν».


Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.