Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: «Στέφανε πάρε ζακέτα» (video)

Οι συμβουλές της μαμάς στον Στέφανο Κασσελάκη λίγο πριν από την κατάταξη στον στρατό στη Θήβα.

kass thiva

Στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του, θα ορκιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Παρασκευή (15/3) ντύθηκε στα χακί για να υπηρετήσει την πατρίδα και παρουσιάστηκε στο ιστορικό στρατόπεδο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Η πρώτη ημέρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο κύλησε ομαλά, χωρίς απρόοπτα, με τον ίδιο να είναι σε καλή ψυχολογία και να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης. Τις ώρες που έχει κενό μεταβαίνει στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί προκειμένου να συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Δεν θα πάρει άδεια

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας και έτσι θα παραμείνει στη μονάδα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να υπηρετήσει στην στρατιωτική του θητεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους απόδημους Έλληνες και να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Οι συμβουλές της μητέρας του

Η απολαυστική επικοινωνία και η προετοιμασία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν παρουσιαστεί στη Θήβα.

Στο βίντεο ακούγεται να χτυπά το τηλέφωνο και είναι η μητέρα του. «Μαμά έχω φουλ πρόγραμμα», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης, «αύριο παρουσιάζομαι». Για να του πει η μητέρα του: Θέλει να έρθει κι ο μπαμπάς σου μαζί.

«Γιατί να έρθει;» ρωτάει ο Στέφανος. Τελικά, όλοι είδαμε ότι ο πατέρας του τον συνόδεψε μέχρι την πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα.

Η μητέρα του εύχεται στη συνέχεια «καλή θητεία». «Πακετάρω», απαντά εκείνος.

«Σου έχει ετοιμάσει και ο μπαμπάς σου μια τσαντούλα», λέει η μαμά και προσθέτει με έμφαση: «Να πάρεις καμιά ζακέτα, να μην κρυώνεις…». Ελληνίδα μάνα, κατά τα γνωστά…

Στο ίδιο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει όλα τα «αξεσουάρ» που προμηθεύτηκε να πάρει μαζί του για να είναι «προβλεπέ», όπως λέει κατά την προσφιλή έκφραση των φαντάρων. Μπήκε στο κλίμα, μετράει 19 και σήμερα για το απολυτήριο.

Δείτε το βίντεο:

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…