Newsroom

Newsroom

Ατάκες "καφενείου" και γαλλικά στους παίκτες από τον πρόεδρο των Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το τέλος του αγώνα των Τρικάλων με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, (τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-1), ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, μάζεψε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις και μάλιστα σε κοινή θέα.

581a19ba1dc52454678b4eff

Μεταξύ άλλων τους είπε: «Ορίστε …κοιτάξτε τα χάλια μας, οι άλλοι μάγκες είναι, μας γ… νε και φύγανε!! Να πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν. Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιον δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει,δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα».

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Ριζογιάννη: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα»!

Το περιστατικό άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που κάλυπταν τον αγώνα, ενώ ο τεχνικός της ομάδας όση ώρα ο Γιαλιάς τους τα έψελνε, κινούνταν αμήχανος πίσω από τους παίκτες.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Sportrikala.gr στη σελίδα του στο Facebook:

Σήμερα, ο Γιαλιάς σε δηλώσεις του στον Sport – fm, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι εξαγριώθηκε με τους παίκτες του επειδή «Χάσαμε με κατεβασμένα τα παντελόνια. Δεν παίξαμε, δεν παίξαμε μπάλα. Μπήκανε σαν γατάκια. Δεν γίνεται έτσι… Στη ζωή μου έψαχνα πάντα να βρω μια ομάδα που να μπαίνει στον αγώνα και να είναι… «αίμα και άμμος». Και να χάσω, δεν είμαι η Μπαρτσελόνα, και η Μπαρτσελόνα χάνει. Αλλά παίξε με πάθος, λέρωσε με ιδρώτα τη φανέλα σου, η οποία είναι χρυσοπληρωμένη. Γιατί ξέρετε τα συμβόλαια που έχω και πως είναι πολύ δυνατά.

Για την ατάκα του «μας γ…νε και φύγανε»: «Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Μας ρεζιλέψανε, μας… κάνανε και φύγανε. Τι πρέπει να πούμε δηλαδή; Να το πούμε με γλυκά λόγια και καθαρεύουσα; Πώς πρέπει να το πούμε; Εδώ δεν φημίζομαι για αυτό. Έχω μεγαλώσει στο Πανεπιστήμιο, στο… λιμάνι της Ελευσίνας και μιλάω με αυτή τη γλώσσα, αλλά αυτή όμως είναι η αληθινή».

Για την ατάκα του «μπορώ να αλλάζω πέντε πέντε παίκτες την εβδομάδα»: «Εσείς τι λέτε δεν μπορώ; Πέντε από τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα κοστίζουν όσο οι 15 του Αγροτικού. Και ξέρετε πολύ καλά ποιοι είναι… Εκείνοι, όμως έπαιξαν με την ψυχή τους και συγχαρητήρια, γιατί εμένα μ’ αρέσει αυτό. Αυτό που έκαναν αυτοί ήθελα να το δω κι εγώ στην ομάδα μου. Κάτι που δεν το είδα. Παίξε, μάτωσε και χάσε. Μέχρι και πριμ θα πάρεις».

Από altsantiri.gr

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV