Newsroom

Newsroom

Ασύλληπτα σκηνικά: Αρνητές πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου και τον οδήγησαν στην αστυνομία (video)

ΟΙ «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» σχεδόν απήγαγαν τον διευθυντή - Σε σοκ ο ίδιος

pexels kindel media 7773262

Ένα ακόμη περιστατικό που ξεπερνάει πλέον τα όρια της γραφικότητας σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε Γυμνάσιο του Αιγινίου, στην Πιερία από αρνητές του κορωνοϊού και την αυτοαποκαλούμενη «Συνταγματική Αστυνομία».

Συγκεκριμένα, ομάδα πέντε ατόμων που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασε χειροπέδες και «συνέλαβε» τον διευθυντή του Γυμνασίου του Αιγινίου. Μάλιστα, τον … παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την κατηγορία του… προδότη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7:30 σήμερα το πρωί την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και αφού τον αποκάλεσαν προδότη τού πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το ασύλληπτο αυτό συμβάν έρχεται να συμπληρώσει τη συνεχιζόμενη δράση της ομάδας αυτής που εδώ και καιρό δυσχεραίνει το εκπαιδευτικό έργο, τόσο στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, τα οποία συστεγάζονται. Μάλιστα, το γεγονός πως το σχολείο τηρεί, ως οφείλει, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν αφήνει μαθητές να εισέρχονται χωρίς μάσκα και self test στο σχολικό συγκρότημα, αποτελεί μία συνεχή αφορμή για τη συγκεκριμένη ομάδα προκειμένου να… επιδεικνύει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ειδικότερα, οι διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή ένα έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων».

Οι διοικήσεις του σχολικού συγκροτήματος αλλά και οι καθηγητές βρέθηκαν για ακόμα μία φορά προ εκπλήξεως. Συνεχώς, άλλωστε, οι συγκεκριμένες ομάδες κάνουν διαδικτυακά καλέσματα αλλά και διά ζώσης συγκεντρώσεις με σκοπό να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr υπάρχουν συνεχείς απειλές και προπηλακίσεις εναντίον καθηγητών.

Σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας εκτιμά ότι οι «δράστες» δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός, οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος