Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε για 3η φορά του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League και ουσιαστικά «κλείδωσε» το αβαντάζ της έδρας ενόψει των φετινών τελικών.

6189737

Με ένα καθοριστικό τρίποντο του Σλούκα στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε 77-71 τον Ολυμπιακό, αλλά και  τη διαιτησία,  στο «θρίλερ» του ΟΑΚΑ και και έβαλε τέλος σε κάθε αμφισβήτηση για την πρωτιά στη βαθμολογία και το πλεονέκτημα έδρας.

Mε αυτή τη νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε το 3-0 στα «ντέρμπι αιωνίων» της Stoiximan Basket League.

Μετά τον Κώστα Σλούκα οι  Κέντρικ Ναν και Ντίνος Μήτογλου ήταν οι κορυφαίοι, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Ματίας Λεσόρ να ακολουθούν το βράδυ που ο Τζέριαν Γκραντ έμεινε εκτός δωδεκάδας για να είναι έτοιμος στα playoffs της EuroLeague και τους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ή τη Βαλένθια.

 

Από την άλλη πλευρά ο Αϊζέια Κάναν ήταν τεράστια απειλή για τους γηπεδούχους, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έγραψε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση, Γουόκαπ και Φαλ είχαν καλά διαστήματα, όμως οι Πειραιώτες λύγισαν στις λεπτομέρειες και σκέφτονται ήδη τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…