Άρση απορρήτου στα τηλέφωνα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεκτό έγινε το αίτημα της ανακρίτριας για την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

5557896 1

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν. Έτσι, οι αρχές θα «ανοίξουν» τα οκτώ κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα, προκειμένου να ερευνήσουν τόσο τις επικοινωνίες της, τηλεφωνικές και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και το ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Εντός των ημερών θα «φύγουν» και οι πρώτες κλήσεις προς εμπλεκόμενους προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτό το βήμα θα ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς η Δικαιοσύνη επιθυμεί να κινηθεί με ταχύτητα στο παρόν στάδιο. Γιατροί, νοσηλευτές, αλλά και τα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου θα διαβούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…