Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: Nέες εξελίξεις για τον Όλιβερ – «Κάποιοι από κυβέρνηση και δικαιοσύνη προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα» (video)

«Κάποια στιγμή όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε αυτούς τους μήνες πρέπει να τελειώσει», τόνισε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ

Όλιβερ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση με την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα πλέον οι έρευνες έχουν οδηγηθεί αποκλειστικά σε ένα άτομο στο οποίο μάλιστα έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη.

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, ωστόσο, μιλώντας στο ΜEGA και στο Live News προέβη σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που δείχνει ότι και σε αυτή την υπόθεση επιχειρείται προσπάθεια συγκάλυψης.

Ο Αντώνης Ζαπάντης με αφορμή την αποκάλυψη ότι η ανακρίτρια έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ, επεσήμανε ότι:

«Μπορώ να σας πω σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την έρευνα κάποιοι ανήκουν στους κόλπους της δικαιοσύνης κάποιοι στους κόλπους της κυβέρνησης.

Κάποια στιγμή όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε αυτούς τους μήνες πρέπει να τελειώσει».

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ τόνισε επίσης ότι «έχουμε, πλέον, κατηγορούμενο και όχι ύποπτο. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης, έχουμε κατηγορούμενο και δίωξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο».

Ενώ σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Ζαπάντης η δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, έγινε στις 8 Μαρτίου και αναμένονται οι επόμενες ενέργειες από την ανακρίτρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Χαλκίδα: «Ντου» των εργαζόμενων στον Γεωργιάδη έξω από το Νοσοκομείο (video)

Χολαργός: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα – Συναγερμός στην περιοχή

Νέο «αλαλούμ» της Hellenic Train: Αμαξοστοιχία «χάθηκε» για… 20 λεπτά (video)

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

AP24128841673776 1

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

Νεκροί 31 Παλαιστίνιοι σε κτίριο που επλήγη από τον ισραηλινό στρατό - Εκρήξεις και μάχες…