Αποστομωτική απάντηση σε Μητσοτάκη και Σκέρτσο από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών ΟΣΕ

"Όχι μόνο δεν μας ακούγατε αλλά μας χλευάζατε 4 χρόνια"

τεμπη τρενο συγκορυση 1

Αποστομωτική απάντηση στις χθεσινές αθλιότητες που εκστόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη δίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος των μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Ant1 ρωτήθηκε για τη μήνυση σε βάρος 17 προσώπων που κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων των Τεμπων, είπε: «Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Αργότερα, και μετά την κατακραυγή για την αναφορά αυτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος “διευκρίνισε” (κόντρα σε κάθε λογική, αφού το βίντεο υπάρχει και ακούσαμε όλοι τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης) ότι ως «αδικαιολόγητη» κρίθηκε από τον απερχόμενο πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών.

Σε αυτήν την “διευκρίνιση” απαντά ο Κώστας Γενηδούνιας, εξηγώντας πως οι μηχανοδηγοί δεν προκήρυξαν απεργία μέσα στις εκλογές, αλλά για τις 30 Μαΐου, και υπενθυμίζοντας ότι και οι σιδηροδρομικοί θρηνούν 11 συναδέλφους τους, “και αυτοί έχουν οικογένειες και εμείς που από τύχη δεν είμαστε στην θέση τους , νοιωθουμε ΟΡΓΗ γιατί όχι μόνο δεν μας ακούγατε αλλά μας χλευάζατε 4 χρόνια ως πολιτική ηγεσία”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…