Χυδαιότητα και από Σκέρτσο που δικαιολογεί τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί με κάθε τρόπο να δικαιολογήσει αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπώ

τέμπη

Στη χυδαία απαξίωση των συγγενών των θυμάτων για τα Τέμπη προχώρησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, πασχίζοντας να υπερασπιστεί τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού, που έκανε λόγο για «εργαλειοποίηση» από μεριάς των συγγεκών που του κατέθεσαν μήνυση

«Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί» είπε ο κ. Σκέρτσος ανερυθρίαστος αντί να απολογηθεί και σε ένα πραγματικό κρεσέντο θράσους δεν δίστασε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «τυμβωρυχία», αναφέροντας:

«Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη είδε ότι ο Πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και ειπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλει πρωτιστως τους συγγενείς των θυμάτων. Ως «αδικαιολόγητη» δηλαδή κρίθηκε από τον Πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών -οπως υποστηριζει ο συριζα- στους οποίους σε αμέσως επόμενο σημείο είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη.
Όμως η «κοπτοραπτική» της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδουρου δεν ορρωδεί προ ουδενός.
Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας…»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…