Αποστολάκης για νίκη Κασσελάκη: «Θα αλλάξουν πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ – Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη» (video)

«Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης

apostolakhs

O Στάφανος Κασσελάκης από χθες είναι ο νέος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επικράτηση επί της Έφης Αχτσιόγλου, με έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες κατά την προεκλογική περιόδο, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σήμερα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν. Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη», επεσήμανε ο βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (25.09.23) σημείωσε ότι«Νομίζω είμαι δικαιωμένος, αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά. Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα. Αλλάζει το σκηνικό».

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

«Μετά από αντιπαραθέσεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες και να είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει πως για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός.

Εάν δεν γίνει αυτό, το εγχείρημα δεν θα πετύχει. Βεβαίως είναι αποφασισμένος. Η κοινωνία δεν του είπε πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια, γιατί τα ίδια είναι θέμα. Εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα», υποφράμμισε.

«Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, που έχουν να δώσουν και να προσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως του ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πως πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα.

Αντιδράσεις θα υπάρχουν. Και χθες ακούστηκαν φωνές και από την νεολαία κτλ. Μια είναι η αντιπαράθεση, μια η γκρίνια, αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός, αποφασίστηκε», τόνισε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.

Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους – Η κυβέρνηση μιλά για «εγκληματική οργάνωση» και η Κρήτη παίρνει φωτιά

4935936

Οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους – Η κυβέρνηση μιλά για «εγκληματική οργάνωση» και η Κρήτη παίρνει φωτιά

Κανένας «σασμός» στη βεντέτα αγροτών με την κυβέρνηση παρά τις διώξεις - Σοβαρές καταγγελίες από…

Οι Προτάσεις μας

Αναβρασμός με τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα: Στο πλευρό της Δήμαρχοι και εργαζόμενοι

sinthia sapika

Αναβρασμός με τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα: Στο πλευρό της Δήμαρχοι και εργαζόμενοι

«Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ να τερματίσει πρακτικές που περιορίζουν τη δημοσιογραφική ελευθερία και να…

Έξαρση της γρίπης σε Ευρώπη και ΗΠΑ: Η νέα παραλλαγή Κ του ιού H3N2 επαναφέρει τη μάσκα

gripi

Έξαρση της γρίπης σε Ευρώπη και ΗΠΑ: Η νέα παραλλαγή Κ του ιού H3N2 επαναφέρει τη μάσκα

Μεγάλη πίεση στα υγειονομικά συστήματα της Ευρώπης και των ΗΠΑ, λόγω της ραγδαίας ανόδου των…

Σχετικά με ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πυρά από Καραμανλή και Σαμαρά κατά Μητσοτάκη στην εκδήλωση της εφημερίδας Δημοκρατία

6771321 1536x1024 1

Νέα πυρά από Καραμανλή και Σαμαρά κατά Μητσοτάκη στην εκδήλωση της εφημερίδας Δημοκρατία

Σε αιχμηρές παρεμβάσεις προχώρησαν τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραµανλής

Λαφαζάνης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό λόγω Τσίπρα, τους έκανε επικήδειο στο Παλλάς»

lafazanis

Λαφαζάνης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό λόγω Τσίπρα, τους έκανε επικήδειο στο Παλλάς»

Ο Τσίπρας δεν μπορεί να δώσει νέα πνοή στον χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά αντίθετα θα…

«Αυγή»: Παραίτηση του διευθυντή μετά το πρωτοσέλιδο για Τσίπρα – Δυσαρέσκεια Κουμουνδούρου

tsipras 3

«Αυγή»: Παραίτηση του διευθυντή μετά το πρωτοσέλιδο για Τσίπρα – Δυσαρέσκεια Κουμουνδούρου

Δεκτή έγινε η παραίτηση του διευθυντή της «Αυγής», έπειτα από το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης έκδοσης…