Αποστολάκης για νίκη Κασσελάκη: «Θα αλλάξουν πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ – Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη» (video)

«Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης

apostolakhs

O Στάφανος Κασσελάκης από χθες είναι ο νέος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επικράτηση επί της Έφης Αχτσιόγλου, με έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες κατά την προεκλογική περιόδο, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σήμερα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν. Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη», επεσήμανε ο βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (25.09.23) σημείωσε ότι«Νομίζω είμαι δικαιωμένος, αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά. Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα. Αλλάζει το σκηνικό».

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

«Μετά από αντιπαραθέσεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες και να είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει πως για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός.

Εάν δεν γίνει αυτό, το εγχείρημα δεν θα πετύχει. Βεβαίως είναι αποφασισμένος. Η κοινωνία δεν του είπε πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια, γιατί τα ίδια είναι θέμα. Εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα», υποφράμμισε.

«Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, που έχουν να δώσουν και να προσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως του ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πως πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα.

Αντιδράσεις θα υπάρχουν. Και χθες ακούστηκαν φωνές και από την νεολαία κτλ. Μια είναι η αντιπαράθεση, μια η γκρίνια, αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός, αποφασίστηκε», τόνισε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.

Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…