Newsroom

Newsroom

Αποκαλύψεις Νταϊάνα: Η εξομολόγηση για το Κάρολο, η "βοήθεια" από τη Ελισάβετ και το μυστικό ειδύλλιο

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από ο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και οι αποκαλύψεις τόσο για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο όσο και με την βασίλισσα Ελισάβετ πληθαίνουν.

597f10dd1dc52436668b468a

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana: In Her Own Words» που θα προβληθεί από το βρετανικό κανάλι Channel 4 την Κυριακή 6 Αυγούστου αναμένεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Η ίδια η Νταϊάνα μπροστά σε μία βιντεοκάμερα, τέσσερα χρόνια πριν από το θάνατό της, αποκαλύπτει τις πρώτες προσπάθειες του Καρόλου να την πλησιάσει ως έφηβος, καθώς και για την θλίψη της που την συνόδευε μετά το γάμο τους, τον Ιούλιο του 1981, όπως επισημαίνει ο Guardian.

Η Νταϊάνα αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα τις υποψίες της αναφορικά με τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Τον πέμπτο χρόνο του γάμου τους, είναι πλέον βέβαιη για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της και έτσι τον ρώτησε ευθέως:

«Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα δίπλα σου;». Τότε εκείνος της απάντησε: «Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη».

Τότε, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρεξε κλαίγοντας με αναφιλητά στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει τη συμβουλή της.

«Πήγα στη βασίλισσα και της είπα: Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Και μου απάντησε: “Ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνεις”. Ο Κάρολος είναι απελπισμένος Και αυτό ήταν όλο. Αυτό ήταν η… “βοήθεια”», αναφέρει η Νταϊάνα.

Το ειδύλλιο με το μυστηριώδη άντρα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλάει ακόμα για τον ένα ειδυλλίου ανάμεσα σε εκείνη και έναν μυστηριώδη άνδρα. Αν και δεν αναφέρει όνομα πιθανότατα αναφερόταν στον Barry Mannakee, μέλος της ομάδας της βασιλικής προστασίας,

όπως αποκαλύπτει η ίδια, η ασυνήθιστη αυτή σχέση μονοπώλησε για λίγο τις σκέψεις της, μέχρι που η βασιλική οικογένεια άρχισε να την υποπτεύεται.

«Στα 24 μου ένιωθα βαθιά ερωτευμένη με κάποιον που ήταν μέρος όλου αυτού του σκηνικού. Και όταν αυτό άρχισε να βγαίνει προς τα έξω, και μετά εκείνος σκοτώθηκε», λέει η πριγκίπισσα. 

Ο Barry Mannakee, τρεις εβδομάδες αφότου έφυγε από το παλάτι σκοτώθηκε σε τροχαίο.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω με τη φωτιά, αλλά έπαιξα και κάηκα. Τρεις εβδομάδες αφότου έφυγε (σσ. από τις υπηρεσίες του παλατιού), σκοτώθηκε σε τροχαίο (…)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα βίντεο γράφτηκαν στο ανάκτορο του Κέσινγκτον το 1993 από τον καθηγητή ορθοφωνίας της, Πίτερ Σέτελεν. Η ίδια, του είχε πει ότι η βασιλική οικογένεια είχε υποψίες για την ερωτική της τρέλα με τον Mannakee, αλλά ποτέ δεν βρήκε αποδείξεις.

Ο Σέτελεν, μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, πούλησε τις κασέτες και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια εμπόδιζε την προβολή τους.

Στο νέο αυτό ντοκιμαντέρ του Channel 4 αποκαλύπτονται και νέες λεπτομέρειες από τον ιδιωτικό γραμματέα της Νταϊάνα, καθώς και από τον στενό της φίλο, γιατρό, Τζέιμς Κόλθαρστ.

Περιέχει, επίσης, τα πρώτα δημόσια σχόλια από την καθηγήτρια χορού της, Άν Άλλαν, η οποία μιλά για το πόσο ντροπαλή ήταν η πριγκίπισσας, αλλά και για την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της. 

Επίσης, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκαλύπτει στις επίμαχες κασέτες στον καθηγητή της ορθοφωνίας, πως μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984, το ζευγάρι έκανε έρωτα μόνο μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες.

Το τρέιλερ της εκπομπής


Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…