Αποχώρησε από σύσκεψη με αγρότες ο Βορίδης: «Δε θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες»

Αποχώρησε από τη συνάντηση που είχε με αγρότες στη Βέροια, ο Μάκης Βορίδης, λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ

Να διακόψει πρόωρα τη σύσκεψη με τους αγρότες στην Βέροια αναγκάστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, καθώς έξω από το Επιμελητήριο ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Επιμελητήριο της Βέροιας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και έριχναν κροτίδες.

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών στο πάνελ πήρε τον λόγο ο Μάκης Βορίδης. «Μου θέσατε τα θέματα αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω» ήταν τα λόγια του υπουργού.

Σύμφωνα με το makthes.gr, ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε από τη σύσκεψη για λόγους ασφαλείας, παρά τις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Μάκης Βορίδης: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες», ενώ όταν ενημερώνεται από τον αστυνομικό που εισέρχεται στην αίθουσα, του λέει: «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε».

Στη συνέχεια φαίνεται κάποιοι αγρότες να προσπαθούν να τον μεταπείσουν, φωνάζοντάς του «μη φεύγετε, θα σας προστατεύσουμε εμείς», με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να αποχωρεί τελικά από την αίθουσα με την ασφάλειά του.

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Ένα συγκινητικό περιστατικό συνέβη στο μαγαζί Valteziana Pizzeria στην Αθήνα που δείχνει πως υπάρχει ακόμα…