Newsroom

Newsroom

Απόδραση αλλά…. Παλαιοκώστα στην Γαλλία

Η πρακτική της απόδρασης γνωστού Γάλλου βαρυποινίτη , θύμισε σε πολλά τον "δικό μας" Β. Παλαιοκώστα και τον Αλβανό Ριζάι που διέφυγαν ομοίως με ελικόπτερο το 2009 από τον Κορυδαλλό. Ένας Γάλλος διαβόητος ληστής, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολές και θεωρείται επίσης υπεύθυνος για ληστεία που είχε στοιχίσει τη ζωή σε μία νεαρή αστυνομικό, απέδρασε σήμερα με θεαματικό τρόπο από φυλακή της γαλλικής πρωτεύουσας με τη βοήθεια τριών ενόπλων συνεργών του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ελικόπτερο για να τον φυγαδεύσουν Ο Φε είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία, λόγω σειράς ληστειών που έχει πραγματοποιήσει. Το 2009, μάλιστα, είχε γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες που είχε αποκτήσει μεγαλώνοντας στα προάστια του Παρισιού, όπου ανθεί η εγκληματικότητα, καθώς και για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μέσα στο έγκλημα. Όπως είχε πει τότε, «γύρισε την πλάτη του» στο έγκλημα, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το 2010 είχε εμπλακεί σε απόπειρα ληστείας κατά την οποία ένας δημοτικός αστυνομικός είχε πέσει νεκρός. Γι’αυτό του είχε επιβληθεί 25ετής ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που «ξεγλιστρά» από τα χέρια των Αρχών, αφού το 2013 είχε δραπετεύσει από φυλακές της βόρειας Γαλλίας, μόλις 3,5 ώρες μετά τον εγκλεισμό του, χρησιμοποιώντας ως ανθρώπινη ασπίδα φύλακες, ενώ είχε καταστρέψει και πολλές πύλες της φυλακής. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, σήμερα δραπέτευσε από το προαύλιο, το οποίο δεν διάθετε δίχτυ ασφαλείας και χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

5b38c5ee1dc524f36d8b456d

Ενας Γάλλος διαβόητος ληστής, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολές και θεωρείται επίσης υπεύθυνος για ληστεία που είχε στοιχίσει τη ζωή σε μία νεαρή αστυνομικό, απέδρασε σήμερα με θεαματικό τρόπο από φυλακή της γαλλικής πρωτεύουσας με τη βοήθεια τριών ενόπλων συνεργών του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ελικόπτερο για να τον φυγαδεύσουν.

Ο Φε είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία, λόγω σειράς ληστειών που έχει πραγματοποιήσει.

Το 2009, μάλιστα, είχε γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες που είχε αποκτήσει μεγαλώνοντας στα προάστια του Παρισιού, όπου ανθεί η εγκληματικότητα, καθώς και για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μέσα στο έγκλημα.

Όπως είχε πει τότε, «γύρισε την πλάτη του» στο έγκλημα, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το 2010 είχε εμπλακεί σε απόπειρα ληστείας κατά την οποία ένας δημοτικός αστυνομικός είχε πέσει νεκρός.

Γι’αυτό του είχε επιβληθεί 25ετής ποινή φυλάκισης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που «ξεγλιστρά» από τα χέρια των Αρχών, αφού το 2013 είχε δραπετεύσει από φυλακές της βόρειας Γαλλίας, μόλις 3,5 ώρες μετά τον εγκλεισμό του, χρησιμοποιώντας ως ανθρώπινη ασπίδα φύλακες, ενώ είχε καταστρέψει και πολλές πύλες της φυλακής.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, σήμερα δραπέτευσε από το προαύλιο, το οποίο δεν διάθετε δίχτυ ασφαλείας και χωρίς να τραυματίσει κανέναν.  


Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…