Newsroom

Newsroom

Από το αεροδρόμιο…στο ΟΑΚΑ για καψώνι οι "πράσινοι"

Αυτή την φορά δεν ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ που έβαλε τιμωρία...τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ.

59e2314a1dc524115b8b45cd

Ο Καταλανός τεχνικός που έχει… φρικτά παράπονα από τους «πράσινους» οι οποίοι επέδειξαν κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα», δεν το άφησε έτσι. Συγκεκριμένα, όταν η αποστολή των «πράσινων» επέστρεψε πριν από λίγο στην χώρα μας, ο Τσάβι Πασκουάλ τους «οδήγησε» από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των πρωταθλητών τους έβαλε στην αίθουσα με το βίντεο και αναμένεται να… αργήσει να τους βγάλει, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα έχει… προπόνηση.

Mάλιστα ο Καταλανός δεν μένει εκεί. Συγκεκριμένα αύριο Κυριακή, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ , οι ”πράσινοι” θα έχουν προπόνηση. Ο έμπειρος τεχνικός είναι έξαλλος με όσα είδε στην Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλα μέτρα, όπως το να κόψει τα ρεπό εν όψει της συνέχειας

. Είναι χαρακτηριστικό πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι. Το κόψιμο των ρεπό δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα μέτρα που θα παρθούν, μιας και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με την χθεσινοβραδινή που επέφερε μια από τις πιο άσχημες βραδιές του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…