Newsroom

Newsroom

Απίθανη σύμπτωση: Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ είναι ίδιος ο Αϊνστάιν (Εικόνα)

Πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό...

ainstain 1152x864 1

Ο Παναγιώτης Ηλίας θα διεκδικήσει εκ νέου τη δήμο Αίγινας και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε – σε μια απίστευτη σύμπτωση – έχει τρομερή ομοιότητα με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον ανυπέρβλητο επιστήμονα και θεμελιωτή της Θεωρίας της Σχετικότητας.

Η Κομματική Οργάνωση Αίγινας του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Ηλίας, μέλος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καταγραφή 7

Τα κομματικά μέλη της ΚΟΒ Αίγινας, οι φίλοι και συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, εργαζόμενοι, αυταπασχολούμενοι, άνθρωποι του μόχθου, του πολιτισμού και της διανόησης, με αγωνιστική διάθεση, είναι έτοιμοι να δώσουν με αισιοδοξία τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόσο στον Δήμο Αίγινας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με υποψήφιο περιφερειάρχη το Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούν εγγύηση μαχητικής αντιπολίτευσης από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αίγινας, όπου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι στο νησί μας.

Επίσης, ο Νίκος Πουλάκης, συνταξιούχος γιατρός πνευμονολόγος, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αντιπεριφέρεια Νήσων του Αργοσαρωνικού.

*Φωτογραφία από 902.gr

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…