Newsroom

Newsroom

Απίστευτο:Υπερπολύτεκνος πατέρας 600 παιδιών

Πολύτεκνος σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια της επιστημονική φαντασίας είναι ο βιολόγος Μπέρτολντ Βάισνερ ο όποιος σύμφωνα με δημοσίευμα…

mail

Πολύτεκνος σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια της επιστημονική φαντασίας είναι ο βιολόγος Μπέρτολντ Βάισνερ ο όποιος σύμφωνα με δημοσίευμα της daili mail έχει σπείρει περισσότερα από 600 παιδιά. Συγκεκριμένα ο επιστήμονας άνοιξε μια κλινική γονιμότητας παρέχοντας σε ζευγάρια σπέρμα.

Η περίπτωση του βιολόγου Μπέρτολντ Βάισνερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, μετά από έρευνα δύο ανδρών, που συνελήφθησαν μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, την περίοδο μεταξύ 1940 και 1960.Η κλινική λειτουργούσε οικογενικά καθώς ο βιολόγος «έσπερνε» παιδία σε επιλεγμένα ζευγάρια που ζητούσαν την βοήθεια τους και η σύζυγος του κατάστρεφε όλα τα αρχεία ώστε τα παιδιά που γεννιόντουσαν να μην έχουν κανένα δεσμό με τις ρίζες του.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν όμως εκείνη την περίοδο, γνωρίζοντας πού πραγματοποιήθηκε η γονιμοποίηση, προχώρησαν σε έρευνα, για να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Ο Ντέιβιντ, ένας από τους βιολογικούς γιους του Βάισνερ, εκτιμά ότι έκανε 20 δωρεές σπέρματος τον χρόνο, με αποτέλεσμα να είναι ο πατέρας 300 με 600 παιδιών.

Ο ίδιος πληροφορήθηκε τον τρόπο σύλληψής του, σε ηλικία 12 ετών, το 1965, χωρίς να μάθει ποτέ το όνομα του βιολογικού πατέρα του.

Την αλήθεια την έμαθε τελικά μετά από αλλεπάλληλες εξετάσεις DNA.

Έκτοτε, έχει εντοπίσει ακόμη 11 αδέλφιά του, που συνελήφθησαν με το σπέρμα του Βάισνερ, ενώ όπως λέει ο ίδιος, θα ήθελε πολύ να μπορούσε να τους συναντήσει όλους, καλώντας τους σε ένα μεγάλο πάρτι.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…