Απίστευτος καυγάς Άδωνι με Βελόπουλο: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να έρθεις στη ΝΔ» (video)

Τρομερές ατάκες στη Βουλή από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Βελόυπολο

1143395

Έναν απίστευτο καυγά παρακολούθησαν πριν από λίγο όσοι έβλεπαν το κανάλι της βουλής, καθώς απ’ τα έδρανα του κτηρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος έριξαν έναν επικό καυγά με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν στο κοινοβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βελόπουλος ήταν στο βήμα, καθώς ο ίδιος ανέφερε ότι αυτός και οι βουλευτές του κόμματος τους είναι αποκλεισμένοι από τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας επίσης ότι ο υπουργός υγείας είναι εθισμένος στο ψέμα συμπληρώνοντας: «Έχεις πρεμούρα να υπερασπιστείς τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ό,τι ώρα θες ε; Θράσος ρε μεγάλε πραγματικά! Πόσο θράσος μπορεί να έχεις;».

Αμέσως τον λόγο πήρε ο Άδωνις, αναφέροντας:«Αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να το ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες. Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής; 

Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις, αμφιβάλω αν είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός».

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Βελόπουλος του απάντησε: «Είσαι κουβαλητής του συστήματος. Εγώ αρνήθηκα να κατέβω με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω ΑΟΖ. Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλάει για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

Μάλιστα σε όλα αυτά ακούστηκαν μερικές εκφράσεις όπως «γλύφτης» και «σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει», που δεν ανήκουν προφανώς σε έναν χώρο σαν και αυτόν της βουλής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Καταπέλτης η Καρυστιανού: «Γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας»

Πολάκης: H απάντηση στην επίθεση του Άδωνι – «Αυτοί είναι οι λόγοι που έπαθε αμόκ ο Γεωργιάδης» (video)

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…