Newsroom

Newsroom

Απίστευτο βίντεο – Με μια εφημερίδα στο χέρι αναγκάστηκε να αποδείξει πως τα ζώα του πέθαναν στις πλημμύρες

Και όλο αυτό γιατί τα δεξιά τρολ προσπάθησαν να τον βγάλουν ψεύτη και απατεώνα - Η συγκλονιστική ανάρτηση του

pexels suleyman sahan 2669216

Συγκλονίζει με ανάρτηση χρήστης του «Χ» ο οποίος έχασε σχεδόν τα πάντα στις πλημμύρες. Ενώ, όπως όλοι όσοι καταστράφηκαν απ’ τη φονική κακοκαιρία Daniel, επί μέρες ανέφερε ακριβώς τι έπαθε η περιουσία του και τα ζώα του υπήρξαν ορισμένοι που δεν τον πίστεψαν.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως όλο αυτό, καθώς κάποια δεξιά τρολ μπήκαν στο προφίλ του και προσπάθησαν να τον βγάλουν ψεύτη και απατεώνα. Τι έκαναν; Βρήκαν αναρτήσεις του από τη δουλεία του (δουλειά γραφείου), από τις ταινίες που βλέπει και γενικότερα απ’ τη ζωή του και έφτιαξαν το αφήγημα ότι λέει ψέματα και ότι το κάνει για να του στείλει ο κόσμος λεφτά. Με λίγα λόγια επιχείρησαν μια «δολοφονία χαρακτήρα» με σκοπό να μην ακουστεί κακός λόγος για την κυβέρνηση, αδιαφορώντας για το πώς θα τα βγάλει πέρα αυτός ο άνθρωπος.

Σαν να μην έφτανε αυτό όταν ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση του είπαν να πάει στη στάνη του, δίπλα απ’ τα νεκρά του ζώα και να κρατάει μια εφημερίδα που να επιβεβαιώνει την ημερομηνία της λήψης του βίντεο. Ε και το έκανε.

Βασικά όχι μόνο το έκανε, αλλά και η εφημερίδα που κρατούσε είχε εξώφυλλο τον κ. Αγοραστό μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην οποία ο πρωθυπουργός δίνει τη στήριξη του στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση του χρήστη του «Χ»: Καλημέρα σε όλους, δυστυχώς ο πόλεμος συνεχίζεται ασταμάτητα απο ορισμένα προφίλ. Ψάχνουν το οτιδήποτε για μένα για να το εκμεταλλευτούν. Βρήκαν κάτι παλιά μου τουίτς που λέω ότι εργάζομαι σε γραφείο. Ναι έχω τελειώσει πολ. μηχ. , εδώ και 4 χρόνια εργάζομαι σε ένα γραφείο. Το μεσημέρι γυρνούσα σπίτι και μέχρι το βράδυ ήμουν μαζί με τα μάνα μου στα πρόβατα. Γραφείο το πρωί, στάνη το βράδυ. Βρήκαν επίσης τουιτς μου με κρύπτο, με στοίχημα, με σειρές και οτιδήποτε άλλο και γράφουν ”Μα ο κτηνοτρόφος παίζει στοίχημα, μας ο κτηνοτρόφος ασχολείται με κρυπτονομίσματα, μα ο κτηνοτρόφος βλέπει σειρές τις Marvel κλπ κλπ” και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο.

Ναι παιδιά, ένας κτηνοτρόφος και ένας αγρότης μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω, δεν είναι περιέργο, ούτε αν μέσα στην απελπισία του προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο το στοίχημα ή οτιδήποτε άλλο για να καλύψει κάποια ζημιά απο αυτές που προκάλεσαν οι πλημμύρες . Πάμε παρακάτω, ένα site το zoosos είχε ανεβάσει άρθρο στις 18 Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά, έχοντας πάρει όλο το υλικό που είχα ανεβάσει εγώ 2-3 μέρες πριν στο τουίτερ και καταλάθος τα παιδιά είχαν βάλει άλλο επίθετο στο άρθρο.

Έπειτα απο επικοινωνία μου με το site, τα παιδιά αφού κατάλαβαν τι είχε γίνει το διόρθωσαν άμεσα. Προφανώς όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω ανεβάσει εδώ στο τουίτερ υπάρχουν στο κινητό μου με την ημερομηνία και την ώρα που τραβήχτηκαν. Όποιος ισχυρίζεται το οτιδήποτε μπορεί να κινηθεί νομικά και θα το λύσουμε εκεί που πρέπει. Δυστυχώς για εκείνον υπάρχουν τα πάντα μέσα στο κινητό και μπορούν να αποδειχθούν τα πάντα αλλά είναι ευπρόσδεκτοι να το δοκιμάσουν να δουν τι θα καταφέρουν. Το είπα και χθες το λέω και σήμερα, πολλοί μου έγραψαν ”Μάριε μην ασχολείσαι με τα κακοπροαίρετα τρολς” κι όμως δεν γίνεται να πετάει λάσπη ο οποιοσδήποτε άκυρος και και να μένει ατιμώρητος. Προφανώς θα απαντήσω και θα βάλω στην θέση του οποιοδήποτε με συκοφαντεί. Εννοείται έχω ενημερώσει και δικηγόρο για όλα αυτά.

Η κα. Τριπυλιώτη την ημέρα που έγραψε ότι μπορεί να είμαι απάτη και τα σχετικά, αφού είδε τα βίντεο που ανέβασα λίγες ώρες αργότερα μέσα απο τους στάβλους, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα ότι λυπάται για την επίθεση και έκανε μάλιστα και μια δωρεά στον έρανο. Τώρα είναι η δεύτερη φορά που κάνει το ίδιο πράγμα χωρίς να έχει καμία απολύτως απόδειξη, ακόμη και το άρθρο στο οποίο στηρίχτηκε (άρθρο απο το zoosos) διορθώθηκε σήμερα το πρωί, δυστυχώς αυτήν την φορά δύσκολα θα αρκεστώ σε μια απλή συγγνώμη στα DMs. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε άνθρωποι που έχουμε χάσει τα πάντα και φοβόμαστε τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να χάσουμε και θα το πάμε μέχρι τέλους. Όσοι θα το πάνε νομικά θα πρέπει να αποδείξουν ότι είμαι ένας ελέφαντας και εγώ θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι.  Μαντέψτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά τους περιμένω.

Υ.Γ Εδώ και μέρες μου στέλνουν αρκετά άτομα μήνυμα και μου λένε να βγάλω βίντεο μέσα απο τους στάβλους κρατώντας μια εφημερίδα που να δείχνει την ημερομηνία της ημέρας που θα τραβάω το βίντεο για να μην μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το έκανα και αυτό, για πολλοστή φορά μπήκα μέσα στους στάβλους με τα «λιωμένα» ζώα μου και τράβηξα βίντεο. Γιατί; Γιατί σε αυτή την χώρα που ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψεις.»

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…