Newsroom

Newsroom

Απίστευτο: Διανομέας έκανε την ανάγκη του στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μετά την παράδοση παραγγελίας (video)

Παρέδωσε τις πίτσες στο πάρτι, και στη συνέχεια τα έκανε … χάλια

deliveras arthrou

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι ένοικοι πολυκατοικίας οι οποίοι καταγγέλλουν ότι διανομέας φαγητού άφησε ακαθαρσίες στο ασανσέρ της πολυκατοικίας στην οποία έκανε την παράδοση της παραγγελίας.

 

Σύμφωνα με το Mega, όλα συνέβησαν στις 12 Ιανουαρίου όταν κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ο διανομέας, όπως καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, παραδίδει τις πίτσες και έπειτα μπήκε στο ασανσέρ για να φύγει. Όπως αποκαλύφθηκε γέμισε το ασανσέρ με ακαθαρσίες.

Μάλιστα, έπειτα ανέβηκε από τις σκάλες και άρχισε να ουρεί στα σκαλοπάτια. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα που πήγαιναν εκείνη την ώρα στο πάρτι και αντίκρισαν τις αποκρουστικές εικόνες μέσα στο ασανσέρ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες  «μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και «μάρκαρε», λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες».delivery4

Κανείς δεν έφαγε πίτσα – Η απάντηση της πιτσαρίας

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες κανείς δεν ακούμπησε πίτσα, τα πετάξανε όλα όπως ήταν. «Ποιος να ακουμπήσει πίτσα μετά από αυτά τα πράγματα που βλέπουνε εκεί πέρα;».

Στην συνέχεια επικοινώνησαν με το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που τους εξυπηρέτησε και η απάντηση που πήραν από την εταιρία αργότερα ήταν αυτή:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αναφορά σας και να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το περιστατικό έχει μεταφερθεί στο τμήμα λειτουργίας και στον υπεύθυνο του καταστήματος έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και περεταίρω διερεύνηση. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πιστωθεί 2 πίτσες στην καρτέλα σας τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο».

Ο καταγγέλλων μάλιστα ανέφερε: «Το κατάστημα το ενημερώσαμε και ήτανε προκλητικοί μέχρι αηδίας: «Μήπως το παλικάρι ο ντελιβεράς είχε ανάγκη, του ήρθανε ξαφνικά και δεν κρατιόταν; Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, δηλαδή είναι τρέλα».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…