Newsroom

Newsroom

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Coca Cola, Wind, Vodafone, ACS, INMADE

Τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι και το Σάββατο, συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Θεσσαλονίκης ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων…

Τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι και το Σάββατο, συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Θεσσαλονίκης ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων 33 συναδέλφων τους.

Παράλληλα, 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΙΝMADE, θυγατρική του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται σήμερα Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στη Wind, ενώ 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή και οι εργαζόμενοι της Vodafone.

Στο μεταξύ, κυλιόμενες στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Πέμπτη πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στη μονάδα διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Επίσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις άνευ αποζημίωσης απολύσεις σε υποκαταστήματα franchise της ACS πραγματοποιείται σήμερα αποκλεισμός στο κέντρο διανομής της εταιρείας μέχρι τις 10.00 το βράδυ.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…