Απαράδεκτες δηλώσεις από Βούλτεψη: Οι κομμουνιστές οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία (video)

Η Σοφία Βούλτεψη ξεκίνησε με επίθεση στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε με τον Αλέξη Τσίπρα και κατέληξε σε αντικομμουνιστικές χυδαιότητες

Λίγες μέρες απόμειναν μέχρι την Κυριακή των εκλογών και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως αντί να εστιάζουν στην πρόταση του κόμματός τους, προτιμούν τη λάσπη και τη μετεμφυλιακή πόλωση.

Η Σοφία Βούλτεψη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εκτοξεύοντας αδιανόητες ατάκες, εμπλέκοντας τον κομμουνισμό και τα ψυχιατρεία στην προεκλογική αντιπαράθεση…

Σε μια στιγμή έντονης διαφωνίας με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψε τον κάλεσε με απαξιωτικό ύφος να «αφήσει τα κουμμουνιστικά». Στη συζήτηση παρενέβη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απορώντας για το αν είναι γενικά κομμουνιστική η αντιπολίτευση επειδή θίγει τα ζητήματα για να συμπληρώσει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ:

«Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσιπρά, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα».

Κάπου εκεί η Σ. Βούλτεψη κατέφυγε στη συνηθισμένη αντικομουνιστική ρητορική λέγοντας το απίθανο…«Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Θ. Θεοχαρόπουλου που κάλεσε την υφυπουργό να μην προσβάλει τους κομμουνιστές με την Σ. Βούλτεψη αντί να ανασκευάζει να το κάνει χειρότερο.  «Όχι, δεν τους είπα ψυχιατρεία. Είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν», ήταν η απάντηση της υφυπουργού.

Δείτε το απόσπασμα: