Newsroom

Newsroom

Απάντηση…Χρυσοβελωνιά στη δήλωση Θεοδωράκη για ακροαριστερούς κι ακροδεξιούς

«Αχθοφόρο παλαιοκομματικών συμπεριφορών και συνδρόμων», χαρακτηρίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατηγορώντας τον πρόεδρο του…

theodorakis 50

«Αχθοφόρο παλαιοκομματικών συμπεριφορών και συνδρόμων», χαρακτηρίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατηγορώντας τον πρόεδρο του Ποταμιού ότι στην πιο κρίσιμη και καθοριστική στιγμή των σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές απειλεί υποτιμώντας κατά βούληση τη λαϊκή ετυμηγορία και εντολή.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, ο «νεοφιλελεύθερος φιλομνημονιακός κομπάρσος της πολιτικής σκηνής βρυχάται και απειλεί εκ νέου, υποτιμώντας και αγνοώντας κατά βούληση τη λαϊκή ετυμηγορία και εντολή».

Η κα Χρυσοβελώνη κατηγορεί τον κ. Θεοδωράκη ότι «ονειρεύεται λύσεις πολιτικής ανωμαλίας προς χάριν του παλιού συστήματος και των κατεστημένων συμφερόντων που υπηρετεί. Θα μείνει με τις απειλές και τις ορέξεις του…».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του ποταμίσιου ηγέτη από τα Χανιά όπου ανάφερε πως «οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί που συστεγάζονται σήμερα στην κυβέρνηση δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις προς όφελος των πολλών».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…