Newsroom

Newsroom

Απάντηση Μωραϊτάκη σε δημοσίευμα του www.koutipandoras.gr

Απάντηση σε δημοσίευμα του www.koutipandoras.gr, με τίτλο «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά γεμίζουν το άδειο το τραπέζι» έδωσε ο πρώτος…

moraitakis

Απάντηση σε δημοσίευμα του www.koutipandoras.gr, με τίτλο «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά γεμίζουν το άδειο το τραπέζι» έδωσε ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ, στην Ά Αθήνας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης. Στο δημοσίευμα γινόταν λόγος για τα σεμινάρια στα οποία συμμετέχει ο κ. Μωραϊτάκης και τα οποία αφορούν τις επιπτώσεις για τους Έλληνες πολίτες, αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή στο ευρώ. Το www.koutipandoras.gr ασκούσε κριτική για το κλίμα τρομοκρατίας που πυροδοτούν τέτοιου είδους συζητήσεις στην ελληνική κοινωνία, πολώ δε μάλλον όταν διοργανώνονται δημόσια, από υποψηφίους βουλευτές.

Διαβάστε την απάντηση του κ. Μωραϊτάκη:

“Σε σχέση με το θέμα που ασχολείστε, με τίτλο, “Της μιας δραχμής τα γιασεμιά γεμίζουν το άδειο το τραπέζι” σημειώσατε την προχτεσινή διευκρινιστική δήλωσή μου στον λογιαριασμό που διατηρώ στο facebook:

«Θα είναι καταστροφική για τους πολίτες της χώρας μας η έξοδος της Ελλάδας απο το Ευρώ. Η πολιτική συγκεκριμένου κόμματος εκεί μας οδηγεί στην πράξη. Το σηνημμένο σεμινάριο όπως αναφέρεται στο συνημμένο δελτίο τύπου στοχεύει να αναδείξει με επιστημονικό τρόπο έγκαιρα τις επιπτώσεις μιας τέτοιας περίπτωσης μετάβασης στη δραχμή για επενδυτές του ΧΑ, καταθέτες και δανειολήπτες. Σε μια τέτοια περίπτωση οι προαναφερόμενες κατηγορίες πολιτών θα υποστούν οικονομική καταστροφή και θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα. Η γνώση είναι δύναμη.

Η μόνη λύση είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετική είναι η πρόσφατη ομιλία μου στο Κατάρ forum και το αναλυτικό δελτίο τύπου του σεμιναρίου.

Στο internet της 06.06.2012 μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετική συζήτηση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 07.45 π.μ.

Προσθέτω επιπλέον ότι ζω με χρήματα ιδιωτών πελατών μου και δεν έχω λάβει δημόσια χρήματα. Έχω επάγγελμα. Θέλω να βοηθήσω την πατρίδα μας με την τεχνογνωσία μου. Το γνωρίζετε αφού με φιλοξενήσατε στο παρελθόν με αποκαλυπτικές θαρραλέες διαγνώσεις μου στην εκπομπή σας. Δε θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Τα σεμινάρια κάνει η NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ που προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες με άδεια της ΕΚ. Αυτή την ιδιότητα, την κύρια ιδιότητά μου από την οποία ζω την οικογένειά μου δεν την αναφέρετε. Γιατί;

Πάντως σας ευχαριστώ που στείλατε άτομα, λόγω του δημοσιεύματός σας, στο σεμινάριο μας για να λάβουν την απαραίτητη γνώση που είναι βέβαιο ότι και εσείς υποστηρίζετε μέχρι τώρα με τις αποκαλυπτικές εκπομπές σας, που δίνουν γνώση και παραθέτουν γεγονότα.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης”


Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο