Newsroom

Newsroom

Αντώναρος: "Η σημερινή ΝΔ δεν μπορεί να πετύχει αξιόμαχη κυβερνητική πλειοψηφία" (video)

Στην εκπομπη Ακραίως του Τάκη Χατζή μίλησε σήμερα το πρωί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.

5b4cc3fc1dc524f7448b45d9 1

«Η Νέα Δημοκρατία όπως την ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής ήταν ένα κόμμα με έντονα κοινωνική λαϊκή βάση. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι μια λέξη που δεν λέει πολλά. Η σημερινή πολιτική της ΝΔ δεν μπορεί να πετύχει αξιόμαχη κυβερνητική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές» σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Η ΝΔ από τότε που έχασε τις εκλογές με 11% δεν ξεπέρασε ποτέ το 29%».

Αποκάλυψε επίσης πως ο ίδιος δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις. Ακόμα υποστήριξε ότι επικοινωνεί με «τον Κώστα Καραμανλή όποτε εγώ και εκείνος κρίνουμε» και σχολίασε πως «ο Κ. Καραμανλής έκανε πράγματα που δεν υπάρχουν καν στο πρόγραμμα της ΝΔ». Ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε, επίσης, πως «η σημερινή ΝΔ δεν είναι αυτή της εθνικής συμφιλίωσης».

«Εκπροσωπώ πολλούς ανθρώπους που έρχονται σ’ εμένα. Με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε μία κοινότητα απόψεων. Συμφωνούσα με την κ. Παπακώστα. Στα κείμενα με την κ. Παπακώστα υπογραμμίσαμε ότι είμαστε αυτόνομα πρόσωπα. Εγώ δεν υπέγραψα την ιδρυτική πράξη του κόμματος της κ. Παπακώστα. Η Κ. Παπακώστα αποτελεί επιτομή του εαυτού της», είπε ακόμη ο κ. Αντώναρος ενώ εξήγησε πως «στη ΝΔ δεν έχω λόγο να επανέλθω από τη στιγμή που αυτά που κριτικάρω μένουν αναλλοίωτα».

Σχολίασε τέλος πως με την κριτική του δεν έχει ως στόχο τον κ. Μητσοτάκη αλλά συγκεκριμένες πολιτικές. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συστήσει τον δικό του πολιτικό φορέα ο κ. Αντώναρος σημείωσε: «Είμαι υπέρ των αργών και λελογισμένων βημάτων» και πρόσθεσε πως «δεν ήρθε ώρα για το δικό μου πολιτικό φορέα και δεν ξέρω αν θα έρθει».


Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV