Αντώναρος: Άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο

Οι  αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την άφιξή του στην Μητρόπολη στον τελευταίο χαιρετισμό προς τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον  πρώην κυβερνητικό  εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρος

NewsRoom 08/09/2021 | 23:17

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας τον εκνευρισμό του πρωθυπουργού για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την άφιξή του στην Μητρόπολη στον τελευταίο χαιρετισμό προς τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και την αντίδραση του να επιρρίψει την ευθύνη στον Γ.Γ. του ΚΚΕ για τα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο  πρώην κυβερνητικός  εκπρόσωπος: «Εν ενέργεια πρωθυπουργός να διαμαρτύρεται σε δημόσια θέα προς αρχηγό άλλου κόμματος και να τον καθιστά υπεύθυνο για τις άγριες διαμαρτυρίες του κόσμου σε βάρος του δε νομίζω να έχει ξαναγίνει. Αλλά άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο. Σε φτύνουν και νομίζεις ότι ψιχαλίζει. Δεν τολμάς να πας πουθενά χωρίς η ασφάλεια σου να έχει “καθαρίσει” εκ των προτέρων το πεδίο και νομίζεις ότι σε υποδέχονται με επιφωνήματα επιδοκιμασίας. Ακούς ό,τι θες να ακούσεις. Βλέπεις ο, τι θες να δεις. Νομίζεις ότι είσαι λαοπρόβλητος και δημοφιλής. Ενώ πουθενά δεν μπορείς να εμφανιστείς αυθόρμητα. Ακόμη και για τη μικρή διαδρομή από το Μαξίμου στο σπίτι σου στο Λυκαβηττό κινητοποιείς εκατοντάδες αστυνομικούς. Τώρα πως συνδυάζεις την αυτοπεποίθηση με τον φόβο δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί συν τοις άλλοι είσαι και κάκιστος ηθοποιός. Κάποιοι σε λένε Λουδοβίκο. Διαφωνώ. Για μένα είσαι η σύγχρονη προσωποποίηση της Μαρίας Αντουανέτας που όταν της λέγανε ότι ο λαός πεινάει αναρωτιόταν γιατί δεν του δίνουν παντεσπάνι να φάει. Κοινώς: Εκτός τόπου και χρόνου.»