Newsroom

Newsroom

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το κορμί, το βρακί και ότι βρίσκεται μέσα είναι δικό σου» (video)

«Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

1BF1017D E80B 43E8 8E24 F2E6F5A93455 735x400 1

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τη Δανάη Μπάρκα μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας στη “Γη της Ελιάς”.

«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το θέλω σου πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία” ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Μου επιτρέπω το πένθος και ότι θα κάτσω σπίτι μου να κλαίω, να μη σηκωθώ από το κρεβάτι, να μη φτιάξω τα μαλλιά μου άλλα ξέρω πότε αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους». 

“Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός, δεν έγιναν τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό, ήρθε στη ζωή μου τη σωστή στιγμή, αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες”, τόνισε η ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο:

«Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη και είχα περάσει πολύ άσχημα τον τελευταίο ένα χρόνο εκεί πέρα, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι 6 μήνες και είχα προφανώς κατάθλιψη. Έκλαψα και μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο να δουλέψω μαζί του. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Βγήκα έξω από το κτίριο και έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι με επιβεβαίωσε και πήρα την δουλειά. Ο κόσμος γέλαγε. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα. Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα».

Τέλος για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε για μία φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα είπε: « Μου ήρθε ένα μήνυμα και με προσέβαλε πολύ και στεναχωρήθηκα. Μου μίλησε πολύ άσχημα. Με άγγιξε. Μετά θύμωσα γιατί είπα δεν είσαι εσύ αυτό. Εσύ το έχεις δουλέψει αυτό και δεν μπορεί να σε αγγίξει. Δεν αντιπροσωπεύεις αυτό που λέει εκείνος. Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις, το κορμί είναι δικό σου, το βρακί είναι δικό σου και ότι βρίσκεται μέσα στο βρακί είναι δικό σου στο τέλος της ημέρας, οπότε ποιος νομίζει ότι είναι. Για αυτό μετά την ανέβασα ξανά. Αντικειμενικά δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για εμένα».

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ “άδειασε” τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

5659274

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ “άδειασε” τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

Ζημιές σε ξενοδοχείο από λάθος ρίψη καναντέρ - Τυχεροί που δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα».

Πωλείται το σπίτι του «Home Alone» – Η εξωφρενική τιμή του και όσα προσφέρει σε όποιον το αγοράσει

1 2

Πωλείται το σπίτι του «Home Alone» – Η εξωφρενική τιμή του και όσα προσφέρει σε όποιον το αγοράσει

Ένα απ' τα πιο γνωστά σπίτια της παιδικής μας ηλικίας βρίσκεται πλέον προς πώληση

Είμαι «Ιφιγένεια» λέει ο Αγοραστός μετά τις διώξεις για Τέμπη και «Daniel» – Αιχμές κατά της κυβέρνησης

αγοραστος 1

Είμαι «Ιφιγένεια» λέει ο Αγοραστός μετά τις διώξεις για Τέμπη και «Daniel» – Αιχμές κατά της κυβέρνησης

«Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους και με εκβίαζαν στις εκλογές» υποστήριξε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας που διώκεται…