Newsroom

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων του 52χρονου φαρμακοποιού

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τους στυγερούς δολοφόνους, οι οποίοι εκτέλεσαν χθες εν ψυχρών έναν 52χρονο φαρμακοποιό…

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τους στυγερούς δολοφόνους, οι οποίοι εκτέλεσαν χθες εν ψυχρών έναν 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές όχι μόνο δε χτύπησαν τυχαία αλλά είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του άτυχου φαρμακοποιού. Οι έρευνες επικεντρώνονται αρχικά στις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων και το ενδεχόμενο κάποιος να είδε το αυτοκίνητο και να συγκράτησε τις πινακίδες.

Σημαντικό στοιχείο στις αστυνομικές έρευνες είναι και οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας αλλά και επιχειρήσεων στην περιοχή, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αδίστακτοι ληστές, επιτέθηκαν τον 52χρονο φαρμακοποιό στη συμβολή των οδών Παντελή Νικολαίδη και Περικλέους, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε.

Ο Σπύρος Πουκαμισάς που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Φλέμινγκ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κλείσει και ετοιμαζόταν να πάει σε συνεδρίαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά καθώς ήταν μέλος του Δ.Σ.

Πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του όταν οι δύο κακοποιοί τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν όταν αυτός αρνήθηκε να τους δώσει την τσάντα που κρατούσε.

Να σημειωθεί ότι τα φαρμακεία του Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά ως ένδειξη πένθους για την άδικη δολοφονία του 54χρονου συναδέλφου τους.


Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του