Newsroom

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό για τη ληστεία με νεκρό οδηγό ταξί στην Πάρο

Τραγική κατάληξη είχε για έναν οδηγό ταξί η ληστεία που σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα της Alpha Bank, στο κέντρο…

paros

Τραγική κατάληξη είχε για έναν οδηγό ταξί η ληστεία που σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα της Alpha Bank, στο κέντρο της Νάουσας, στην Πάρο.

Ο οδηγός ταξί είναι ο 53χρονος Δημήτρης Μίχας, γαμπρός της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού που αντιλήφθηκε τη ληστεία και προσπάθησε να σταματήσει τους δράστες, οι οποίοι χωρίς δισταγμό τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Οι δράστες ήταν τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις εισέβαλαν στην τράπεζα και ο τέταρτος περίμενε σε αυτοκίνητο απ’ έξω.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών, ενώ ήδη εντοπίστηκε πυρπολημένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Για τη σύλληψη των δραστών ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό ενώ στις έρευνες έσπευσαν να συνδράμουν και τρία σκάφη του Λιμενικού που ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου και Νάξου.

Στην Πάρο μεταβαίνει κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για να συνδράμει στις έρευνες. Επιπλέον έχει ήδη διατεθεί ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ενισχυτικές δυνάμεις και μέσα από την Αττική και από γειτονικά νησιά.