Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του 62χρονου

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών του Ρεθύμνου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο γιος του 62χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε χθες από 30χρονο συντοπίτη του 

NewsRoom 03/05/2020 | 14:53

Στην αστυνομία του Ρεθύμνου παραδόθηκε ο γιος του 63χρονου άνδρα που, το βράδυ του Σαββάτου, δολοφονήθηκε από 30χρονο συγχωριανό του, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε και αυτός νεκρός από έξι σφαίρες στα Ανώγεια της Κρήτης. 

 Αφού παρέμεινε κρυμμένος για περίπου 16 ώρες, ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 30χρονο δολοφόνο του πατέρα του παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου και θα καταθέσει για το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό ekriti.gr, ο άνδρας παρέδωσε και το όπλο του.   

Το απόγευμα αναμένεται να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και αύριο η κηδεία του 63χρονου. Κατά το παρελθόν, ο 63χρονος είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου της περιοχής.   

 Οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο βεντέτας και για να αποφευχθεί κάποια τυχαία συνάντηση συγγενών των δύο οικογενειών, η σορός του 30χρονου που έφερε και μώλωπες στο πρόσωπο από γροθιές- μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ του 63χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο τραυματίας.   Τα σπίτια των δύο θυμάτων βρίσκονται σε μικρή απόσταση και ο δήμαρχος έκανε έκκληση να επικρατήσει ηρεμία στο χωριό.