Άννα Βίσση: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν» – Η σπάνια αναφορά στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η Άννα Βίσση αναφέρεται στο διαζύγιό της με τον Νίκο Καρβέλα, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα. “Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά”.

393987204 1371512093438921 4941902694609066609 n

Πρεμιέρα θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή (29/10) η εκπομπή “Τετ-α-Τετ” του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και πρώτη του καλεσμένη θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Η Άννα Βίσση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο διαζύγιό της με τον Νίκο Καρβέλα, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα, μιλώντας για πρώτη φορά για την περίοδο που μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για το αλκοόλ.

“Θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε. Απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο, αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου, κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και έκαναν σύγκριση”, λέει για τον χωρισμό τους.

Ενώ εξομολογείται σε άλλο σημείο: “Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος“.

“Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά” δηλώνει για την κόρη της, ενώ μιλά και για τα εγγόνια της, αναφέροντας πως “το “γιαγιά” με βρίσκει σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου”.

Δείτε το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για την απεξάρτηση από το αλκοόλ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, η σχεδιάστρια μόδας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τα 15 χρόνια νηφαλιότητας. Όπως είχε γράψει:

“Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό.

Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό, τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι”.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…