Η Άννα Βίσση για τις αντιδράσεις με την ακύρωση συναυλίας της: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε

Στο ατυχές περιστατικό αναφέρθηκε η ίδια η Άννα Βίσση, σχολιάζοντας το πόσο λυπήθηκε με την έκβαση αυτή αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκαν να προβούν σε μια τέτοια λύση.

karbelas vissi

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η (πολύ) ξαφνική αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα στη Θεσσαλονίκη, με πολλούς ανθρώπους να σχολιάζουν ότι χρειάστηκε να διανύσουν ιδιαίτερα μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και από το εξωτερικό προκειμένου να παρευρεθούν στη συναυλία.

Στο ατυχές περιστατικό αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης της η ίδια η Άννα Βίσση, σχολιάζοντας το πόσο λυπήθηκε με την έκβαση αυτή αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκαν να προβούν σε μια τέτοια λύση.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (10/07), η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα την έκτακτη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η συναυλία της «50 χρόνια Άννα Βίσση» δεν θα πραγματοποιούνταν για τεχνικούς λόγους.

Θαυμαστές της καλλιτέχνιδας, που είχαν κλείσει εισιτήρια για τη συναυλία της, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η ίδια η Άννα Βίσση ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας τι συνέβη.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου, όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία… Λυπάμαι, αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Τι απαντά η αδερφή της, Νίκη Βίσση

Μερικές μέρες μετά το περιστατικό, η αδερφή της διάσημης τραγουδίστριας, Νίκη Βίσση, η οποία έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής που διοργανώνει τις εμφανίσεις της Άννας Βίσση, θέλησε να διαλευκάνει το τοπίο, εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη και δεν έγινε εκείνη τη μέρα το live.

«Καλησπέρα και από μένα! Για να μην τσακώνεστε ή να έχετε αντιπαραθέσεις, θα σας εξηγήσω τι έγινε. Συνήθως τους χώρους, μας τους δίνουν την προηγούμενη ή ακόμη και την ίδια μέρα να στήσουμε. Στη Θεσσαλονίκη μας το έδωσαν την προηγούμενη, έγινε λοιπόν το στήσιμο σκηνής, φώτα και ξεκίνησα και την Led οθόνη.

Δεν την τελείωσαν όμως γιατί είχε αέρα είπαν και θα την τελείωναν την επόμενη. Όπως και έγινε. Εμείς που πήγαμε το βράδυ της Κυριακής αυτά και είδαμε. Λοιπόν, αυτό που έγινε είναι ότι, όταν ανέβασαν την οθόνη, όλα οκ και λίγο πριν το soundcheck, περίπου 4.00 μ.μ (ήταν ήδη όλοι οι συντελεστές εκεί), λύθηκε από τους χοντρούς πύρους που την κρατούσαν και έπεσε.

Με αποτέλεσμα, για να φτιαχτεί, να πρέπει να ξηλωθεί, δε γινόταν αλλιώς. Για να ξηλωθεί όμως χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώρες και να στηθεί πάλι τουλάχιστον άλλες 3 ώρες. Ήταν πολύ επικίνδυνο να έχουμε ανθρώπους μας πάνω στη σκηνή. Σίγουρα θα γινόταν κάποιο ατύχημα (ευτυχώς που δεν έγινε είτε την ώρα της πρόβας, είτε την ώρα της συναυλίας). Προσπαθήσαμε να δούμε μήπως η αποξήλωσή της γίνει πιο γρήγορα και ας γινόταν η συναυλία χωρίς οθόνη.

Η Άννα ήθελε να μην ακυρώσουμε. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή ο κόσμος να ενημερωθεί αφού βλέπαμε πόσο αργά γινόταν η αποξήλωσή της, οπότε και πάρθηκε η απόφαση αυτή. Για να καταλάβετε, η οθόνη έφυγε όλη από τη σκηνή στις 10 το βράδυ, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Ούτε η Άννα φταίει, ούτε η εταιρεία παραγωγής φταίει όταν έχει εγγυήσεις από τις εκάστοτε τεχνικές εταιρείες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος της ζημιάς που έγινε, πέρα από την ταλαιπωρία του κόσμου. Καταλαβαίνουμε και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά το να γίνονται πράγματα με ασφάλεια, θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Πάμε να γιορτάσουμε σήμερα στην Αθήνα τα 50 χρόνια της Άννας μας και όλα να πάνε καλά».

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αντιδράσεις

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.