Άννα Κορακάκη: Χρυσή Ολυμπιονίκης στα 25μ. στην σκοποβολή

Η 20χρονη Δραμινή Άννα Κορακάκη κατέκτησε την κορυφή! Η νεαρή Ελληνίδα, είναι η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

57aa3cf51dc52430578b4907

Η νεαρή Ελληνίδα στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης νικώντας στον τελικό τη Γερμανίδα Μόνικα Κας και χάρισε στα ελληνικά χρώματα το δεύτερο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά το χάλκινο στα 10 μέτρα.

Η Αννα Κορακάκη, η οποία υποστηρίζεται από τη Stoiximan έφτασε τα δύο μετάλλια στο Ρίο για την Ελλάδα, κάτι που έχει να συμβεί από το 1912 με τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα.

Στον τελευταίο αγώνα έγινε πραγματικό θρίλερ, καθώς παρότι η Κορακάκη προηγήθηκε με 6-0 η Γερμανίδα την ισοφάρισε σε 6-6 αλλά στις τελευταίες βολές η 20χρονη Δραμινή ήταν πιο εύστοχη, νίκησε και πανηγύρισε!

Στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε. 

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια ‘Αννα!

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω Facebook έγραψε: «Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, ‘Αννα!».

Παυλόπουλος: Μας έκανες υπερήφανους 

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου» αναφέρει το τηλεγράφημα.

Εκτός από το συγχαρητήριο τηλεγράφημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, την οποία και συνεχάρη, τόσο την ίδια όσο και τον πατέρα της.

Mητσοτάκης: 

Για μια ακόμη φορά η Άννα πέτυχε διάνα

Tα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια!», ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ.

Λεβέντης: Κατάφερες να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες

«Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» ανέφερε στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στην Άννα Κορακάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…