Άνιστον και Σουίμερ: «Ήμασταν πάντα οι 6 μας» – Το συγκλονιστικό «αντίο» στον καλό τους φίλο, Μάθιου Πέρι

«Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα» λέει η Τζένιφερ Άνιστον - «Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες: "Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”» λέει ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

friends monica joey chandler ross rachel 1014x570 1

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρετούν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερτον τον αγαπημένου τους φίλο Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά από πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, στις 28 Οκτωβρίου.

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου της και τα λόγια της προκαλούν βαθιά συγκίνηση.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, η Άνιστον, μετά τις δημοσιεύσεις της Κόρτνεϊ Κοξ και του Ματ Λε Μπλανκ, κατέφυγε και εκείνη στο Instagram για να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη μεγάλη απώλεια.

«Ωχ, αυτό έχει πονάει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να μείνεις πραγματικά σε αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας», έγραψε.

Και συνέχισε: «Για τον Μάτι, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μελετούσα τα κείμενά μας μεταξύ μας. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα».

«Μάτι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και εκτός οποιουδήποτε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή;”. Ξεκουράσου αδελφούλη. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…», έγραψε στο τέλος της ανάρτησης του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μέσω μίας συγκινητικής δημοσίευσης, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, που «ενσάρκωσε» τον Ρος Γκέλερ στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αποχαιρέτησε σήμερα (15/11) τον επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή του, Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου.

Θα μπορούσες να πάρεις μία απλή γραμμή από το σενάριο και να την μετατρέψεις σε ό,τι ήθελες εσύ, με αποτέλεσμα να γίνει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει και είχες καρδιά.

Ήσουν γενναιόδωρος και το μοιράσθηκες αυτό μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια, από έξι ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές, μαζί σου. Τώρα, με κάνει να χαμογελώ και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες: “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…