Ανεξήγητη δήλωση από τη Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές» (video)

Κι όμως το είπε...

Screenshot 6 10

Πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με το ποια ήταν η βασική της αγωνία και έννοια το διάστημα που ο πατέρας της ήταν άρρωστος.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και όταν η συζήτηση πήγε σε πιο προσωπικές στιγμές αποκάλυψε τι σκεφτόταν όταν ο πατέρας της περνούσε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

«Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές.

Και μάλιστα είχα την αγωνία και λέω σκέψου να είναι πολύ άρρωστος και να προλάβει τις εκλογές και να μην βγει και το καλό αποτέλεσμα. Είχα διπλή αγωνία, θα τις προλάβει; Και αν τις προλάβει, σκέψου να απογοητευτεί και να επιδεινωθεί η κατάστασή του», δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Να σημειωθεί πως η Δ. Μιχαηλίδου στη συνέχεια προχώρησε και σε άλλες δηλώσεις, αρκετά συγκινημένη, για την απώλεια του πατέρα της ωστόσο η τοποθέτηση για την «προεκλογική της αγωνία» έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο στα social media με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για ψυχρότητα και έλλειψη ενσυναίσθησης.

«Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι στη μητέρα μου και το τελευταίο ήταν στον πατέρα μου. Και αυτό το τελευταίο μου λείπει. Μου λείπει πολύ, μου λείπει η συμβουλή του. Ήταν ένας άνθρωπος που αξιολογούσα πάντα την προτροπή του και τη συμβουλή του και το πώς έβλεπε τα πράγματα. Είναι μια πολύ σοβαρή απουσία», σημείωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…